Fikk sexfilm-avslag - endte i senga likevel

Deltakeren i amerikanske «Dancing With the stars» spurte en ung skuespillerinne om hun ville bli stjernen i en hjemmelaget sexfilm.

DANSER MED STJERNENE: Her er den maskerte William Levy på scenen i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», «Dancing With the stars».
DANSER MED STJERNENE: Her er den maskerte William Levy på scenen i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», «Dancing With the stars». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den meksikanske såpeopera-skuespilleren William Levy (31) prøvde å sjarmere en ung skuespillerinne, ved å vise henne filmer der han hadde sex med andre damer på sin mobiltelefon.

Deretter spurte han den unge Carolyn Hayver om hun ville være med på noe lignende.

Det skal hun ha nektet, men hadde allikevel sex med den cubansk-fødte skuespilleren. Uten å bli filmet.

- Han er som en gjenfødt Casanova. Veldig hengiven og sensitiv, sier Hayver til In Touch.

Levy som konverterte til katolisme i 2009, er for tiden med i amerikanske «Skal Vi Danse». Han spilte også  elskeren til Jennifer Lopez i musikkvideoen «I'm into you». Deretter kom ryktene i fjor sommer, om de to hadde en affære, og forårsaket bruddet mellom Lopez og Marc Antony. Men det benektet Levy. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marc Anthony var sykelig sjalu - og utro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer