ETT PROBLEM: - Det eneste problemet var vel dette med sex, sier Rolf Bjørnar Tøllefsen. Foto: TV 2
ETT PROBLEM: - Det eneste problemet var vel dette med sex, sier Rolf Bjørnar Tøllefsen. Foto: TV 2Vis mer

Fikk sex-problem da dama dro

Noen ting klarer man seg ikke uten.

SEHER.NO: TV 2-satsingen "Da damene dro" har så langt hatt en knallsterk åpning, med seertall langt over det som opprinnelig var forventet. For det er tydelig at folk liker å se hvordan mennene på øya Husøy i Troms løser sine arbeidsoppgaver på hjemmebane når kvinnene blir sendt på en tidagers tur til Malta.

Men én av deltagerne, Rolf Bjørnar Tøllefsen, hevder at han så fram til at samboeren Elisabeth skulle reise fra ham.

- Jeg gruet meg ikke til noe, jeg. Jeg må si at jeg gledet meg til at vi gutta skulle være hjemme alene. Alle kompisene mine var jo også hjemme, så jeg så bare fram til det, jeg, sier Husøy-mannen til Thomas og Harald i fredagens "Senkveld" på TV 2.

Men skal vi tro ham selv, var det ikke alt som var som det skulle være. Ifølge ham selv, var det nemlig kun én ting han så på som litt problematisk.

- Det eneste problemet var vel dette med sex, utbryter han latterfullt i programmet.

Selv følte han altså at han kom seg gjennom de ti dagene sammen med sin tre år gamle sønn Sander uten nevneverdige problemer. Men matlagingen var det verre med...

- I løpet av ti dager lagde vi... ingenting! Vi spiste bare pølser. I løpet av to dager hadde de solgt 254 pakker pølser på nærbutikken - da var det tomt, humrer Tøllefsen, som samtidig avslører at det var godt å få litt tid alene sammen med sønnen.

- Jeg og Sander knyttet nok nye bånd, som fortsatt sitter i, forteller "Da damene dro"-deltageren i fredagens "Senkveld".

"Da damene dro" ser du på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette var ikke en tabbe