EKS: Skuespilleren har tidligere vært forlovet med popstjernen Miley Cyrus. Her er de avbildet sammen i Studio City, California i fjor høst, omtrent et år før forlovelsen ble brutt.  Foto: Stella Pictures
EKS: Skuespilleren har tidligere vært forlovet med popstjernen Miley Cyrus. Her er de avbildet sammen i Studio City, California i fjor høst, omtrent et år før forlovelsen ble brutt. Foto: Stella PicturesVis mer

Fikk seksualundervisning av mamma

Miley Cyrus' ekskjæreste Liam Hemsworth trengte noen tips.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Liam Hemsworth (23), kjent fra «Hunger Games»-filmene, har ikke alltid vært like fornøyd med sine egne foreldre.

Liams mor jobber som lærer på en barneskole i Australia, og var i noen fag også lærer for sønnen.

Men ett av fagene skulle Liam gjerne ha sett at det var en annen lærer som hadde ansvaret for, avslører han nå. Det var nemlig Hemsworths mor som sto for elevenes innføring i seksuallivets mysterier.

- Jeg var i klassen hennes og pleide å delta i undervisningen, men forlot alltid lokalet etter første halvdel, avslører Liam til talkshowverten Kelly Ripa i den amerikanske TV-programmet «Live with Kelly and Michael».

STJERNELAG: Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson var alle tilstede på premieren til «Hunger Games: Catching Fire» i Paris fredag kveld.  Foto: FameFlynet
STJERNELAG: Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson var alle tilstede på premieren til «Hunger Games: Catching Fire» i Paris fredag kveld. Foto: FameFlynet Vis mer

Skuespilleren, som er aktuell med «Hunger Games: Catching Fire», forklarer også hvorfor han alltid forlot seksualundervisningen.

- Din mor står og snakker om seksuelle ting, det er ikke et klasserom jeg hadde lyst til å være i, sier Hemsworth rødmende.

Hemsworths rampestreker var tilsynelatende ikke noe nytt for familien. Liam fikk tidlig kallenavnet «666», da han var den vanskeligste av familiens tre sønner.

LES OGSÅ: Dumpet sin meksikanske flørt