Fikk seierskyss av mamma

- Hun er min beste venn, sier Eurovision-vinner Loreen.

Publisert
Sist oppdatert
BAKU (SEOGHØR.NO): Sverige vant lørdagens Eurovision-finale da Europa stemte frem Loreen som kveldens overlegne vinner. Tusenvis av journalister fra hele verden strømmet til for å høre Loreen tale, og møtte en overveldet vinner.

- Jeg er så lykkelig over seieren! Jeg følte så mye på scenen at det virket som et vakum. Det var som om tiden sto stille, sier Loreen.

Selv om hun var en stor forhåndsfavoritt tok ikke svensken seieren på forskudd.

- Jeg har jobbet hardt for dette, men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle oppleve dette!

På scenen kom også Loreen mor Choumicha Talhaoui-Hansson som omfavnet datteren. Hun klarte ikke å skjule gledestårene og ga datteren flere kyss.

- Jeg trenger henne her. Hun får meg ned på jorden og balanserer meg veldig bra. Vi har et veldig godt forhold. Hun er min beste venn og alle vil ha sin beste venn nær seg, har Loreen sagt til Sveriges nettside Svd.

Det var på forhånd spådd kappløp mellom Norge og Sverige, men Tooji endte opp på sisteplass i konkurransen.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette synger bestemødrene om   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer