Fikk seg en på trynet

Robert Downey Jr. måtte sy seks sting i munnen.

FIKK EN PÅ TRYNET: Hollywood-stjernen Robert Downey Jr. måtte sy seks sting i leppen etter et uhell på filmsettet. Foto: All Over Press
FIKK EN PÅ TRYNET: Hollywood-stjernen Robert Downey Jr. måtte sy seks sting i leppen etter et uhell på filmsettet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Robert Downey Jr. (43) fikk nylig erfare at selv Hollywood-stjerner kan ha uflaks...

Downey Jr. har for tiden inntatt rollen som mesterdetektiven Sherlock Holmes, i regissør Guy Ritchies (40) film med samme navn, som har premiere til neste år.

Under innspillingen av en scene, hvor Downey skulle spille inn en slosskamp med en skuespiller som i virkeligheten er bryter, 2.13 høy og 160 kg, gikk det mildt sagt hardt for seg for Hollywoodhelten.

Downey Jr., som tidligere har spilt actionhelten Tony Stark i blockbusteren "Iron Man", hadde ikke mye å stille opp med da motspilleren ved et uhell satte knyttneven rett i munnen hans, og sendte skuespilleren rett i gulvet.

Ifølge Ekstrabladet fløy han gjennom luften og ble liggende helt kald på gulvet. Da skuespilleren våknet til, skal han ha nektet å dra på sykehuset og fikk heller sydd seks sting i munnen av en kollega på settet.

Dette var imidlertid ikke første gangen det gikk galt på settet for detektivfilmen...

I november avslørte en kilde nær Robert at han under innspillingen klarte å miste Holmes' velkjente pipe - slik at asken havnet i fanget hans og satte fyr på skrittet hans.

Det skal ha vært kollegaen Jude Law (35), som spiller Dr. Watson i filmen, som kom han til unnsetning og fikk slukket brannen før hans edlere deler ble svidd.

"Sherlock Holmes" har USA-premiere november 2009.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Her er verdens mest innflytelsesrike