DEN NYE SPIDERMAN? Den norske artisten Sondre Lerche kjemper om rollen som Peter parker i en ny Broadway-forestilling. Foto: All Over Press
DEN NYE SPIDERMAN? Den norske artisten Sondre Lerche kjemper om rollen som Peter parker i en ny Broadway-forestilling. Foto: All Over PressVis mer

Fikk sangtrening av Bono

Sondre Lerche kjemper om hovedrollen i "Spider-Man"-forestilling på Broadway.

SEHER.NO:
Neste år er det duket for tidenes dyreste broadway-musikal "Spider-Man Turn Off The Dark", hvor Bono og The Edge har skrevet musikken, og ingen ringere enn den norske artisten Sondre Lerche (27) har vært med å kjempet om hovedrollen.

Via et tips fra en castingagent, befant Lerche seg plutselig på audition for rollen som Peter Parker, skriver VG.

- Det er ikke annonsert hvem som får rollen, men jeg tror nok ikke det blir meg. Jeg har lagt det litt fra meg nå og har ikke satt av tid - det er ikke akkurat ideelt for min karriere, ettersom jeg vanligvis ikke driver med dette. Samtidig kan man jo nesten ikke si nei til noe sånt, sier Lerche til VG.


Til avisen forteller Lerche at Bono og The Edge personlig ville høre han synge to av sangene de har skrevet til musikalen, og at han fikk sangtips fra U2-stjernen.

- Bono synger veldig høyt, veldig der oppe, og her måtte jeg også synge toner som jeg aldri hadde tenkt at jeg skulle synge. Den øverste hadde jeg problemer med. Da sa Bono at 'jeg hadde også trøbbel med den tonen på åttitallet, men så gikk jeg til denne stemmeguruen og etterpå kunne jeg synge hva det skulle være!'. Jeg svarte at jeg tar gjerne turen til den mannen, forteller Lerche til VG.

Sondre Lerche flyttet til USA i for fire år siden - og har hatt stor suksess med turneer og blant annet en opptreden på David Lettermanns "Late Show". Han hadde også musikken til filmen "Dan in real life", som gjorde det svært godt på amerikanske kinoer.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).

LES HER: Lerche hos Letterman