Fikk sammenbrudd på grunn av dette bildet

- Jeg klarte ikke å komme meg ut av senga i de neste to ukene. Jeg trodde jeg skulle dø, sier Kate Moss.

SNAKKER UT: I et intervju med Vanity Fair snakker Kate Moss ut om den vanskelige tiden. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: I et intervju med Vanity Fair snakker Kate Moss ut om den vanskelige tiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kate Moss (38) har gjennom mange år vært en av de største modellene i verden.

Da hun som svært ung var i ferd med å slå gjennom, gikk hun derimot gjennom et massivt sammenbrudd, etter at hun måtte stille opp toppløs ved siden av Mark Wahlberg.

- Jeg fikk et nervøst sammenbrudd da jeg var 17 eller 18, da jeg måtte gjøre en jobb med Mark Wahlberg. Jeg følte meg ikke som meg selv i det hele tatt. Det var virkelig ille å gjøre det sammen med denne veltrente fyren. Jeg likte det ikke og klarte ikke å komme meg ut av senga i de neste to ukene. Jeg trodde jeg skulle dø, forteller Moss til bladet Vanity Fair.

Moss forteller i intervjuet at hun heller ikke var fornøyd med sitt eget utseende, noe som gjorde det enda vanskeligere.

- Jeg hatet puppene mine fordi jeg var flatbrystet og hadde en stor føflekk på den ene.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER

At motebransjen kan være tøff, blir ofte tatt opp av folk i bransjen. Det samme gjør Moss, som selv tror hun ikke hadde klart å be en 16-åring om å kaste BH-en.

- Det er et massivt press om at man må gjøre det man blir bedt om. Jeg var veldig ung. Det var jobben min, og det var ikke mulig å si nei. Hvis jeg treffer en 16-åring nå, og må be henne om å kle av seg, ville det føltes veldig rart. Men de forteller meg at dersom de sier nei, får de ingen jobb neste gang. Så for min del var det bare å låse seg inne på toalettet for å gråte, og deretter gjøre som jeg ble bedt om, sier hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg hatet å være så tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer