Fikk samme forlovelsesring som sist

Kristin Cavallari viser frem forlovelsesringen - som hun har fått én gang tidligere.

<strong>LYKKELIG:</strong> Kristin Cavallari stråler om dagen etter at hun avslørte at hun igjen er forlovet med Jay Cutler.  Foto: All Over Press
LYKKELIG: Kristin Cavallari stråler om dagen etter at hun avslørte at hun igjen er forlovet med Jay Cutler. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (24) klarer ikke stoppe å smile om dagen etter at hun på nytt forlovet seg med kjæresten Jay Cutler. Paret var forlovet, men gjorde det slutt i sommer etter bare åtte måneder.

I november ble de gjenforent, og nå er de igjen forlovet. Cavallari har fått tilbake ringen som hun fikk da Cutler gikk ned på kne for første gang, en gigantisk diamantring på hele 5,3 karat.

- Denne gangen er det offisielt…Jay og jeg er forlovet igjen, skrev hun på Twitter sist torsdag.

Kristin stråler om dagen etter at nyheten om forlovelsen sprakk. Hun er i full gang med å planlegge bryllupet, og den fremtidige brudgommen lar Cavallari ta styringen.

- Jeg bestemmer nesten ingenting. Jeg hører om avgjørelsene i forbifarten eller når jeg må gi henne penger. Jeg er med på det hun planlegger, sier han til ESPN radio.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Endelig er forlovelsen offisiell 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer