Fikk samboer i julegave

11 måneder etter at de gikk til sengs første gang i «Paradise Hotel», har Are og Iselin tatt forholdet et steg videre. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Iselin Michelsen (22) og Are B. Schanke (24) fikk mye oppmerksomhet da de gikk til sengs sammen allerede under årets første episode av realityserien «Paradise Hotel»Senere i serien fikk Are Iselin til å gråte, da han valgte å sende seg selv hjem fra hotellet uten å si fra til henne på forhånd.Flyttet til OrkangerMen etter at de kom hjem til Norge har kjærligheten blomstret opp igjen, og nå har paret blitt samboere.Til Seoghør.no bekrefter Iselin at hun nå har flyttet inn hos Are i hans hjemsted Orkanger, og at paret for tiden ser etter leilighet i Trondheim.- Egentlig har vi vært samboere noen måneder allerede, men nå ser vi etter et sted i Trondheim, fordi jeg gjerne vil bo nærmere byen. Men det er fint å være samboer, vi har det veldig fint sammen.Tatt pause fra modell-jobbeneEtter «Paradise Hotel» har Iselin tatt en pause fra jobben som glamourmodell, bortsett fra en bildeserie for julekalenderen til nettstedet Omag.no.Isteden jobber hun som bartender i sitt nye hjemsted, mens kjæresten jobber i klesbutikk.Iselin hevder parets nye liv er langt unna festingen de ble kjent for på «Paradise Hotel».- Jeg merker at jeg ikke går like mye ut, og synes det kan være fint å tilbringe fredagskvelden innendørs med Are isteden. Kanskje er jeg blitt mer voksen, he he.Overrasket over oppmerksomhetenFor innsatsen i «Paradise Hotel» ble Iselin belønnet med Gullruten-pris for beste realityøyeblikk. I tillegg har hun vært med i Paradise-parodien «Parasite Motel» i NRK-programmet Trygdekontoret, og lansert sin debut-single «Chewing Gum».Iselin sier hun ble overrasket over at hun fikk så mye oppmerksomhet.- Jeg var jo forberedt på at det skulle bli litt, men ante ikke at det skulle bli så mye. Jeg blir fortsatt stoppet på gaten, men det er kun positive ting folk har å si. Det morsomste av alt tror jeg var å vinne Gullruten. Det har vel ingen i «Paradise Hotel» klart før.Vil ikke snakke om bryllupNår det gjelder eventuelle planer om bryllup og baby blir hun imidlertid mindre snakkesalig.- Jeg har ikke noen kommentar når det gjelder bryllup. Men jeg kan si at jeg vil vente lenge før det blir snakk om noe barn, jeg er jo fortsatt veldig ung, sier hun til Seoghør.no. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Da jeg våknet, tenkte jeg «Herregud»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer