Fikk samboer i julegave

11 måneder etter at de gikk til sengs første gang i «Paradise Hotel», har Are og Iselin tatt forholdet et steg videre. Se video!

SEOGHØR.NO: Iselin Michelsen (22) og Are B. Schanke (24) fikk mye oppmerksomhet da de gikk til sengs sammen allerede under årets første episode av realityserien «Paradise Hotel»

Senere i serien fikk Are Iselin til å gråte, da han valgte å sende seg selv hjem fra hotellet uten å si fra til henne på forhånd.

Flyttet til Orkanger
Men etter at de kom hjem til Norge har kjærligheten blomstret opp igjen, og nå har paret blitt samboere.

Til Seoghør.no bekrefter Iselin at hun nå har flyttet inn hos Are i hans hjemsted Orkanger, og at paret for tiden ser etter leilighet i Trondheim.

- Egentlig har vi vært samboere noen måneder allerede, men nå ser vi etter et sted i Trondheim, fordi jeg gjerne vil bo nærmere byen. Men det er fint å være samboer, vi har det veldig fint sammen.

Tatt pause fra modell-jobbene
Etter «Paradise Hotel» har Iselin tatt en pause fra jobben som glamourmodell, bortsett fra en bildeserie for julekalenderen til nettstedet Omag.no.

Isteden jobber hun som bartender i sitt nye hjemsted, mens kjæresten jobber i klesbutikk.

Iselin hevder parets nye liv er langt unna festingen de ble kjent for på «Paradise Hotel».

- Jeg merker at jeg ikke går like mye ut, og synes det kan være fint å tilbringe fredagskvelden innendørs med Are isteden. Kanskje er jeg blitt mer voksen, he he.

Overrasket over oppmerksomheten

For innsatsen i «Paradise Hotel» ble Iselin belønnet med Gullruten-pris for beste realityøyeblikk. I tillegg har hun vært med i Paradise-parodien «Parasite Motel» i NRK-programmet Trygdekontoret, og lansert sin debut-single «Chewing Gum».

Iselin sier hun ble overrasket over at hun fikk så mye oppmerksomhet.

- Jeg var jo forberedt på at det skulle bli litt, men ante ikke at det skulle bli så mye. Jeg blir fortsatt stoppet på gaten, men det er kun positive ting folk har å si. Det morsomste av alt tror jeg var å vinne Gullruten. Det har vel ingen i «Paradise Hotel» klart før.

Vil ikke snakke om bryllup

Når det gjelder eventuelle planer om bryllup og baby blir hun imidlertid mindre snakkesalig.

- Jeg har ikke noen kommentar når det gjelder bryllup. Men jeg kan si at jeg vil vente lenge før det blir snakk om noe barn, jeg er jo fortsatt veldig ung, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Da jeg våknet, tenkte jeg «Herregud»