SLANKET SEG: Ingar Helge Gimle gikk ned 14,6 kilo på ni uker. Det skulle vise seg å gi ham problemer med skjelettet og ryggen.
SLANKET SEG: Ingar Helge Gimle gikk ned 14,6 kilo på ni uker. Det skulle vise seg å gi ham problemer med skjelettet og ryggen.Vis mer

Fikk ryggtrøbbel etter turboslanking

- Jeg har fått skikkelige problemer, innrømmer den norske skuespilleren.

SEHER.NO:  I filmen "En helt vanlig dag på jobben" spiller Ingar Helge Gimle (53) rollen som kronprinsesse Mette-Marits far, Sven O. Høiby. Men rollen har bydd på problemer for den norske skuespilleren.

Ved hjelp av et beinhardt slankeregime gikk han ned 14,6 kilo på ni uker. Etter at filminnspillingene var ferdig kunne han begynne å spise normalt igjen, og gikk ganske raskt opp til normalvekten, som er 83 kilo.

Ifølge VG har slankingen gitt ham store problemer med ryggen.

- Jeg slanket meg for fort - gikk ned mer enn en kilo i uka og mistet en del muskelmasse. Jeg hadde ikke så mye muskler fra før heller, så det ble i alle fall ikke noe bedre av slankingen. Så nå har jeg fått skikkelige problemer med skjelettet og ryggen, forteller han til avisen.
 
Muskelmassen kommer derimot ikke tilbake av seg selv. Derfor har han begynt å trene på helsestudio og vurderer yoga og pilates.

- Jeg må sakte, men sikkert prøve å bygge meg opp igjen, sier han.

«En helt vanlig dag på jobben» hadde Norgespremiere fredag. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg tror mange blir sinte