Ryan Reynolds:

Fikk rørende gave av kona

Hollywood-stjernen i ekstase over et helt spesielt maleri fra kona Blake Lively.

EMOSJONELL VERDI: Det ser ut til at Hollywood-stjernen Ryan Reynolds har skutt gullfuglen. Onsdag delte han nemlig med følgerne sine hva han hadde fått i gave fra kona, noe han beskrev som den beste gaven han noensinne har fått. Foto: NTB Scanpix
EMOSJONELL VERDI: Det ser ut til at Hollywood-stjernen Ryan Reynolds har skutt gullfuglen. Onsdag delte han nemlig med følgerne sine hva han hadde fått i gave fra kona, noe han beskrev som den beste gaven han noensinne har fått. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Blake Lively (31) og Ryan Reynolds (42) har vært gift siden 2012 og regnes av mange som et av Hollywoods mest stabile par. Sammen har de barna Ines (2) og James Reynolds (4), og nylig avslørte stjerneduoen at det snart også kommer et nytt tilskudd til familien.

I mai dukket nemlig Lively opp på den røde løperen under premieren av «Pokémon: Detective Picachu», med en voksende babymage.

Det er velkjent at stjerneparet er gode på å beholde gnisten i forholdet til tross for et travelt småbarnsliv, og det ble nok en gang bevist da Lively ga ektemannen en emosjonell gave nylig.

GRAVID IGJEN: I mai avslørte stjerneparet Ryan Reynolds og Blake Lively at de venter sitt tredje barn sammen. Foto: NTB Scanpix
GRAVID IGJEN: I mai avslørte stjerneparet Ryan Reynolds og Blake Lively at de venter sitt tredje barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meningsfullt maleri

I et innlegg på Instagram viser Hollywood-stjernen stolt frem sitt nye maleri av den amerikanske kunstneren Danny Galieote. Og det er ikke hvilket som helst maleri som Reynolds har fått fra sin kjære kone.

Maleriet symboliserer nemlig stjernens første jobb som avisbud for avisen Vancouver Sun, og på bildet ser man stjernen i arbeid som avisbud med barndomshjemmet sitt i bakgrunnen. Det er imidlertid ikke bare barndomshjemmet som vekker følelser for Hollywood-stjernen, også hans store idol er med i maleriet.

Det er tydelig at Reynolds setter stor pris på konas gave, og til bildet skriver han følgende:

- Min første jobb var å levere aviser for Vancouver Sun. Huset i maleriet er mitt barndomshjem. Brødrene mine og jeg tilbrakte mange år på å prøve å drepe hverandre på den gressplenen. Det er mange påskeegg i maleriet, inkludert idolet mitt, John Candy (avdød komiker, journ.anm.), på forsiden av avisen, skriver Reynolds og fortsetter:

- Huset står ikke der lenger, men det er fortsatt en levende og pustende ting i hodet mitt. Dette kunstverket er den beste gaven min kone noen gang har gitt meg.

Drar en spøk om kona

Som alltid ser Reynolds seg også nødt til å komme med en liten vits på slutten av innlegget, hvor han skriver at hvis det noensinne oppstår en brann, kommer han til å redde maleriet før sin egen kone.

Hollywood-stjernen er kjent for å lire av seg morsomme påfunn, og vitsen ble godt mottatt av fansen i kommentarfeltet, hvor flere skriver at de venter i spenning på hva Lively kommer til å svare.

Andre kommenterer hvor heldig han er som har en så fantastisk kone, mens andre poengterer hvor fantastisk gaven er.

Instagram-innlegget har i skrivende stund fått over én million likerklikk, og ble også plukket opp av Hollywood-stjernens første arbeidsplass, Vancouver Sun.

Vis mer

- Ryan Reynolds skriver aldri om oss. Kanskje filmstjernen er for opptatt med å være med i filmer, men på onsdag tok han seg et øyeblikk for å diskutere sin tilknytning til barndomsavisen på Instagram, var noe av det avisen skrev.

Sendte sin hysteriske timeplan

Som tidligere nevnt er «Deadpool»-stjernen kjent for å være litt av en spøkefugl, noe han nok en gang beviste i fjor, da han laget et festlig automatisk svar til fansen. Hollywood-stjernen hadde nemlig prestert å dele jobbmailen sin med hele verden da han gjestet «The Tonight Show» med programleder Jimmy Fallon (44).

TIMEPLAN: Denne ukeplanen fikk du automatisk tilsendt hvis du sendte en mail til Ryan Reynolds jobbmail i september i fjor. Foto: Skjermdump
TIMEPLAN: Denne ukeplanen fikk du automatisk tilsendt hvis du sendte en mail til Ryan Reynolds jobbmail i september i fjor. Foto: Skjermdump Vis mer

Sendte man en e-post til «[email protected]» fikk man derfor automatisk tilsendt et bilde av skuespillerens personlige ukeplan, og en melding som lød:

«Bruce, se nedenfor. Jeg er helt oversvømt. Aldri i livet om jeg klarer å presse mer inn i timeplanen».

Hvis du tar rask titt på timeplanen, var det mye på skuespillerkjekkasens agenda den uken, og det er tydelig at han hadde storkost seg med å fylle inn timeplanen med morsomheter.

På timeplanen sto alt fra å sette av tid til å gråte foran en fremmed, til en romantisk date.

Reynolds hadde også ført inn i timeplanen sin at han skulle bruke søndagen på å lete etter filmroller med «en sterk mannlig karakter».

LES OGSÅ: Overrasket med babynyhet på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer