Kjendisenes forlovelsesringer:

Fikk ring til 100 mill.

Kjendisenes ringer er verdt millioner av kroner.

BLING: Opp gjennom årene har flere kjendiser opplevd å bli fridd til, da gjerne med svindyre ringer andre bare kan drømme om. Foto: NTB scanpix
BLING: Opp gjennom årene har flere kjendiser opplevd å bli fridd til, da gjerne med svindyre ringer andre bare kan drømme om. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Hollywood behandler vellykkede kjendisers lommebøker godt, da de aller fleste lever et liv i luksus som vi normale folk bare kan drømme om. Flere har også opplevd å finne sin bedre halvdel i byen, som i likhet med dem selv er stinn av penger - og har alle muligheter til å skjemme bort sin utvalgte om det skulle friste.

Det spares dermed ikke på kruttet når det velges ut forlovelsesringer, og for noen blir fingerpynten det mest verdifulle de eier, både på godt og på vondt.

Skilsmisse

I likhet med de fleste ekteskapene i Hollywood, varte ikke Angelina Jolie (44) og Brad Pitts (56) livet ut. Paret møttes på settet til Mr. og Mrs. Smith i 2004, mens sistnevnte enda var gift med Jennifer Aniston (51).

Året etter var paret derimot sammen, og i 2014 ringte kirkeklokkene for paret, som opp gjennom årene fikk seks barn sammen, både via adopsjon og naturlig svangerskap. Men, etter bare to års ekteskap endte det hele i skilsmisse.

Likevel var 44-åringen heldig nok til å bli skjemt bort med en 16 karat forlovelsesring, som ifølge Radar Online kostet eksmannen bortimot svimlende 5 millioner norske kroner i 2014.

SKILT: Selv om Angelina Jolie er skilt, lever ringen videre. Foto: NTB scanpix
SKILT: Selv om Angelina Jolie er skilt, lever ringen videre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gift på nytt

Når det gjelder Brad Pitt, var han som nevnt gift med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston før paret skilte seg grunnet «uforsonlige forskjeller» i 2005. Selv om skilsmissen skapte hodebry og sjokktilstander verden over på tidspunktet, klarte Aniston omsider å gå videre til en ny mann - som tilsynelatende også hadde lommeboka i god stand.

Aniston møtte Justin Theroux (48) i 2008, og forlovet seg fire år senere. I 2015 holdt de en privat seremoni der de ga hverandre sine ja, men i 2018 kom nyheten om at stjerneparet skulle gå hver til sitt. Ifølge nyhetsbyrået AP uttalte paret at de ville skilles som gode venner.

LYKKELIG SKILT: Jennifer Anistons forlovelsesring hadde en sluttsum de fleste misunner. I dag er hun lykkelig skilt og god venn med eksmannen. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG SKILT: Jennifer Anistons forlovelsesring hadde en sluttsum de fleste misunner. I dag er hun lykkelig skilt og god venn med eksmannen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men, også Aniston ble rikelig skjemt bort av den tidligere ektemannen da hun ble fridd til i 2012. I likhet med ringen Pitt ga til Jolie, var også Anistons åtte karat forlovelsesring verdt 5 millioner kroner.

20 millioner

En som er ekstra vant med smykker og bling er hotellarving og modellen Paris Hilton (39). Hun har flere ganger vært forlovet, sist med skuespiller Chris Zylka (34), som over nyttår i 2018 gikk ned på kne under en skiferie i Aspen, Colorado. Det bekreftet paret overfor People.

Forlovelsen ble derimot meldt brutt mot slutten av året, og Zylka kunne dermed skrive seg opp som en av flere eksforloveder av stjerna.

Ringen han fridde med har forhåpentligvis blitt en fast venn i Hiltons smykkekolleksjon, da det ville vært trist å kaste bort en 20 karat diamantring til en verdi av 20 millioner norske kroner.

BRØT FORLOVELSEN: Paris Hilton fikk denne ringen - i retur brøt hun forlovelsen etter nesten et år. Foto: NTB scanpix
BRØT FORLOVELSEN: Paris Hilton fikk denne ringen - i retur brøt hun forlovelsen etter nesten et år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dramatisk ekteskap

Det er ingen tvil om at Khloé Kardashian (35) har vært ekstra uheldig på kjærlighetsfronten. Realitystjernen møtte eksmannen, tidligere basketballspiller Lamar Odom (40), i 2009 og allerede tre uker senere giftet de seg - til alles store overraskelse.

På kort tid hadde dermed 35-åringen en 2,5 karat diamantring på fingeren, verdt svimlende 850 000 dollar, tilsvarende rundt 8,5 millioner norske kroner. Det skriver Radar Online.

TURBULENT: Khloé Kardashian hadde et turbulent ekteskap, men ringen var i hvert fall vakker. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Khloé Kardashian hadde et turbulent ekteskap, men ringen var i hvert fall vakker. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ringen ble på mange måter en bot for de mange nedturene som fulgte paret de neste årene i ekteskapet. I 2013 brast lykken, men skilsmissen ble derimot ikke ferdigstilt før tre år senere.

Lykkelig gift

Khloés storesøster, Kim Kardashian (39) har selv lagt flere ekteskap bak seg, i god gammeldags Hollywood-stil. Likevel har det ført henne dit hun er i dag - lykkelig gift på sjette året med rapperen Kanye West (42), som hun også har barna North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm West (ti mndr.) med.

I tillegg til et tilsynelatende lykkelig ekteskap, har hun også en lykkelig ringfinger. Kanye West fridde nemlig til kona si med en 15 karat diamantring, verdt, hold pusten, hele 40 millioner kroner.

HØY VERDI: Kim Kardashians ring er verdt hele 40 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
HØY VERDI: Kim Kardashians ring er verdt hele 40 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er liten tvil om at West fulgte Beyoncés råd og satte «ringen på det».

Stjernens verdifulle eiendeler kommer dessverre også med sine ulemper, da hun i 2016 ble utsatt for et brutalt ran i Paris. Flere bevæpnede menn tok seg inn i leiligheten, truet henne med pistol og fraranet henne verdier for millioner.

I etterkant uttalte firebarnsmoren at hun skulle slutte å bære verdifulle smykker og lignende som kunne utsette henne for slike brutale hendelser.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng ble forlovet tidligere i år, men under lørdagens sending av «Skal vi danse» danset hun uten ringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Satte ringen på det

En som fikk en ring til hakket større verdi enn Kim Kardashian var Beyoncé (38) selv, som også er tilsynelatende lykkelig gift. Artisten giftet seg med rapperen Jay-Z (50) for 12 år siden, i 2008, etter at han tolket artistens tekst fra låten «Single Ladies» bokstavelig, der hun blant annet oppfordrer til å «sette ringen på det hvis du liker det».

Beyoncés ring er nemlig verdt rundt ti millioner kroner mer enn Kardashians, med en total verdi på 50 millioner kroner, ifølge Radar Online. Ringen skal bestå av hele 24 karat.

SVINDYR: Ringen på Beyoncés finger skal ha en verdi på 50 millioner kroner. Foto: NTB scanpix
SVINDYR: Ringen på Beyoncés finger skal ha en verdi på 50 millioner kroner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret er en av få som har klart å opprettholde et langt og solid ekteskap, og sammen har de fått tre barn - Ivy Blue (8) og tvillingene Rumi (2) og Sir (2).

Forlovet og gravid

En som lykken definitivt smiler for om dagen er Katy Perry (35), som både er forlovet med Orlando Bloom (43) og gravid. Nylig annonserte nemlig artisten at hun til sommeren venter parets første barn, i samme tidsrom som de i utgangspunktet har planlagt å smis i hymens lenker.

LYKKEN SMILER: Katy Perry er for tiden gravid og i full gang med bryllupsplanlegging. Foto: NTB scanpix
LYKKEN SMILER: Katy Perry er for tiden gravid og i full gang med bryllupsplanlegging. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bloom fridde til Perry på selve valentinsdagen i fjor, og han var verken dårligere eller bedre enn ovennevnte Jay-Z. 35-åringens forlovelsesring skal nemlig også ha en verdi på 50 millioner kroner.

Bloom har med andre ord planer om å stå i et langt ekteskap - og forhåpentligvis slipper paret å følge etter resten av Hollywood når det gjelder skilsmissestatistikken.

Svimlende sum

En som derimot topper listen blant disse kjendisene er ingen ringere enn Mariah Carey (49), som i 2016 forlovet seg med milliardæren James Packer (52) - noe som endte i en ring verdt mer enn en et livs formue for flere.

Packer fridde nemlig med en 35 karat ring til en verdi av hele 100 millioner norske kroner. Dette tilsvarer både Beyoncé og Katy Parrys ringer til sammen.

SJOKKERENDE: Mariah Careys forlovelsesring hadde en verdi på drøye 100 millioner norske kroner. Foto: NTB scanpix
SJOKKERENDE: Mariah Careys forlovelsesring hadde en verdi på drøye 100 millioner norske kroner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Heller ikke denne forlovelsen endte opp i et langt og lykkelig ekteskap for Carey, noe som ville vært artistens tredje. Fra 2008 til 2015 var hun nemlig gift med artist og TV-profil Nick Cannon (35), og fra 1993 til 1998 var hun gift med musikksjef Tommy Mottola (66).

LES OGSÅ: Babydrama: - En kamp mot klokka

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer