KJØPTE RING: Andreas Gran fikk tommelen opp fra "Jakten på kjærligheten"-kjæresten Silje Stensland etter å ha kjøpt en ring til henne i Athern. - At han har god smak på smykker lover godt, sier hun til Her og Nå. Foto: TV 2
KJØPTE RING: Andreas Gran fikk tommelen opp fra "Jakten på kjærligheten"-kjæresten Silje Stensland etter å ha kjøpt en ring til henne i Athern. - At han har god smak på smykker lover godt, sier hun til Her og Nå. Foto: TV 2Vis mer

Fikk ring på kjærlighetsferie

- Det var en superromantisk tur...

SEHER.NO: Silje Stensland (28) og Andreas Gran (24) fra TV 2s "Jakten på kjærligheten" er lykkelige over at de ikke trenger å skjule sine følelser for offentligheten.

Og da turtelduene dro på ferie til Hellas' hovedstad Athen, var det ikke vanskelig å skjønne at de er to er lykkelig forelsket.

Ifølge Her og Nå kjøpte Andreas blant annet en stor ring til sin kjære, som hun stolt går med på fingeren...

- Vi var i en smykkebutikk i gamlebyen i Athen, en butikk hvor de hadde samlet flere greske ringer og smykkedesignere. I denne butikken valgte Andreas en ring til meg. Den er veldig spesiell, med perler og et lite hjerte på, men den er veldig meg.

- At han har god smak på smykker lover godt, sier Silje til bladet.

Etter en høst hvor de har flørtet foran øynene på norske TV-seere, syntes Andreas og Silje det var deilig å endelig få litt tid for seg selv i Athen.

- Det var et nydelig hotell helt nede ved havet, så da fikk vi tid til soling, bading og det å bare være kjærester, sier Silje.

Ifølge Her og Nå vurderer Andreas nå å flytte til Bergen for å være nærmere sin nye kjæreste.

Tirsdag ble det også klart at det neste år blir en ny sesong med "Jakten på kjærligheten".

- Vi starter jakten på nye bønder allerede nå. Dette er femte sesong, og bare sesong en har hatt like høye seertall. Det er vi godt fornøyd med, sier presseansvarlig Katrine Wergeland i TV 2 til VG.

Har du et kjendistips ? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Nå starter jakten på nye bønder