Nyhetsmorgon:

Fikk raseriutbrudd på direkten

Svensk programleder skulle lese opp nyhetene. Det gikk ikke som planlagt.

BANNER: Mandag 7. juni måtte kollega Martin Järborg redde programleder Soraya Lavasani ut av en pinlig situasjon, som igjen førte til en enda pinligere situasjon. Vis mer
Publisert

Hver dag klokken 7.30 skjer det samme på TV4 - det er nyheter med programmet «Nyhetsmorgon». Men en som har vanskelig for å huske det, er TV-verten Soraya Lavasani.

Under mandagens program var det Lavasani som skulle presentere nyhetene, men det glemte hun. I stedet reddet kollega Martin Järborg, situasjonen, og det kan sees i sendingen hvordan en merkbart frustrert Soraya Lavasani roper «helvete» og ler.

På Instagram spør en person i produksjonen henne hva som skjer klokken 7.30 hver dag.

- Det er nyheter, jeg glemmer det alltid og da blir jeg så sint og irritert, og sånn gikk det. Beklager, beklager, forklarer verten.

SETTES UT: Da artisten Carola Häggkvist skulle lese opp jurystemmene fra Sverige under finalen av Eurovision Song Conteset gikk det ikke helt etter planen. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Du reddet meg

Enda senere i sendingen benyttet Soraya Lavasani anledningen til å beklage overfor seerne.

- Jeg beklager at dere hørte forskjellige banneord fra meg. Man skal ikke banne, og spesielt ikke på TV, sier hun.

- Ja, det kan skje den beste, supplerer Martin Järborg.

Soraya Lavasani takker ham for innsatsen i sendingen. «Takk Martin Järborg for at du reddet meg», skriver Soraya Lavasani på Instagram.

TABBE: Midt i en dirketesending går det galt for meteorolog Jennifer McDermed. Reporter: Maja Walberg Klev. Video: KameraOne/Fox9 Vis mer

Støtte

Etter sendingen har programlederen fått mye kjærlighet fra seere på sosiale medier, som mener at det er menneskelig å gjøre feil og at feilen bidro til en god latter på morgenkvisten.

- Dette er fantastisk og helt menneskelig, skriver en bruker.

- Det går så fint. Det er mandag og da blir alt tilgitt, skriver hennes kollega Maria Forsblom.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

LES OGSÅ: Skapte forvirring: - En tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer