<strong>RASERIANFALL:</strong> Etter at Hermansens lag tapte den første konkurransen, kom det en del stygge gloser fra deltageren, som sparket i løse luften i sinne. Foto: TVNorge
RASERIANFALL: Etter at Hermansens lag tapte den første konkurransen, kom det en del stygge gloser fra deltageren, som sparket i løse luften i sinne. Foto: TVNorge Vis mer

Fikk raserianfall og røk ut av «71 grader nord»

- Jeg er en jævlig dårlig taper, sier Lars-Amund Hermansen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter en todagers knallhard tur i Rondane, var det Lars-Amund Hermansen (27) som måtte forlate «71 grader nord». Det tok deltageren tungt.

- Jeg føler jeg røk ut alt for tidlig. Jeg er alltid med for å vinne, og i tillegg er jeg en jævlig dårlig taper. Med tanke på at jeg hadde gitt så mye av meg selv, og ofret så mye for laget, følte jeg at det var ekstremt bittert og fryktelig surt, sier han til Seher.no.

27-åringen fikk i episoden vist sitt temperament, blant annet da laget Hermansen valgte tapte den første konkurransen. Etter målgang fikk kameraene foreviget deltagerens raserianfall.

- Jeg har et iboende hat mot tap. Det spiller ingen rolle om det er «71 grader nord» eller «vri åtter». En gang ble jeg så sint at jeg kastet ut eksen min og en kamerat fra bursdagen min, fordi jeg tapte i Monopol. Så ille er det. Men det pleier å gå over ganske kjapt.

Hermansens lag måtte kjempe om å beholde plassen i en tredelt konkurranse - quiz, klatring og balanse. I klatringen bommet Lars-Amund på bjellen på toppen, og tapte mot blant andre Håvard Fossum, som ødela skulderen sin og havnet i koma for 15 år siden.

- På klatringen trodde jeg at jeg skulle gjøre det bra, men jeg bommet på bjella med 3-4 cm. Hadde jeg hatt fem cm. lengre armer, hadde jeg kanskje ikke røket ut. Og det skal jo ikke være mulig å tape mot en forkrøplet type som Håvard. Det har jeg fått gnidd inn av ham i ettertid, og det må jeg bare ta. Men all heder til ham, sier Hermansen lattermildt til Seher.no.

Deltageren skulle gjerne ha vært med lenger på turen, og opplevd mer av Norge.

- Jeg skulle veldig gjerne ha fått opplevd mer av landet. Der jeg røk ut, var omkring 500 meter unna gården til onkelen min, så det var vel skjebnens ironi.

«71 grader nord» ser du mandager kl. 20.30 på TVNorge. Se stor TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «71 grader nord»-deltager havnet i koma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer