LYKKELIGERE: Lily Allen innrømmer at hun er blitt langt lykkeligere etter at hun begynte å være ærlig med sin psykolog.  Foto: All Over Press
LYKKELIGERE: Lily Allen innrømmer at hun er blitt langt lykkeligere etter at hun begynte å være ærlig med sin psykolog. Foto: All Over PressVis mer

Fikk psykologhjelp etter abort

Lily Allen takker psykologen for at hun kom seg gjennom krisen.

SEHER.NO: Den britiske popstjernen Lily Allen (22) takker nå psykologen sin for at hun klarte å komme seg gjennom den tunge perioden etter spontanaborten tidligere i vinter, skriver Contactmusic.com.

Ifølge "Smile"-sangerinnen fikk samtalene med psykologen henne til å forstå at hun egentlig ikke var klar for å bli mor.

I tillegg innrømmer hun at terapien har hjulpet henne komme over foreldrenes bitre skilsmisse, som skjedde da hun var fire år.

Kilder sier at Allen lenge har slitt med problemer i forhold til skilsmissen, og at det er derfor hun har vært så besatt på å stifte sin egen familie så fort som mulig.

Allen var knust da hun mistet sitt ufødte barn i januar i år, og bruddet med Chemical Brothers-kjæresten Ed Simons (37) kort tid etter dette skal ikke ha hjulpet på popstjernens humør.

- Barndommen min var skikkelig tøff, selv om jeg ikke tenkte at den var det da jeg var ung. Jeg pleide å synes synd på meg selv og skjønte aldri helt hvorfor. Men jeg må gi meg selv det. Jeg tror det å få et barn var min løsning på å rette opp min egen barndom. Men siden jeg mistet barnet har jeg skjønt at jeg egentlig ikke var klar for det, og det har gitt meg sjansen til å fikse alt på en bedre måte. Jeg jobber meg gjennom dette i terapi, sier popstjernen.

Allen skal ha gått til psykolog i flere år, men følte aldri at hun fikk ordentlig utbytte av det. Før nå.

- Jeg har gått i terapi i mange år, men ikke ordentlig, for jeg pleide å lyve for psykologen min. Men nå har jeg begynt å være ærlig, og er blitt mye lykkeligere, sier hun.

LES OGSÅ: - Fotograf smadret Allens bilrute