FIKK EN KNEKK: Tore Strømøy fikk massiv kritikk etter forrige runde med "Tore på sporet". Det gikk hardt innpå den populære programlederen.  Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
FIKK EN KNEKK: Tore Strømøy fikk massiv kritikk etter forrige runde med "Tore på sporet". Det gikk hardt innpå den populære programlederen. Foto: Anne Liv Ekroll, NRKVis mer

Fikk psykisk knekk etter "Tore på sporet"

- Jeg var helt utkjørt, sier Tore Strømøy. Nå er han tilbake på skjermen.

SEHER.NO: Tre år etter forrige gang Tore Strømøy (49) var på tv-skjermen med "Tore på sporet", er han tilbake med en ny runde på søndag. Men etter sist runde fikk den populære programlederen problemer.

- Da vi var ferdig med "Tore på sporet" i 2006, så sa jeg til meg selv: "Aldri mer". Jeg var helt utkjørt og fryktelig sliten. Jeg hadde jobbet med dette døgnet rundt i 13 år, og fikk nok både en fysisk og psykisk knekk. Hadde jeg ikke hatt en raus arbeidsgiver som lot meg surre rundt i tre år, så vet jeg ikke helt hva jeg hadde gjort, sier Strømøy til VG.

Under NRKs høstlansering i august, innrømmet Strømøy overfor Seher.no at kritikken mot programmet har gått hardt innpå han. Han hevder nå overfor VG at kritikken er mye av grunnen til at han gikk på en smell.

Fra flere hold ble det nemlig hevdet at Strømøy utnyttet folk i en vanskelig livssituasjon for å lage TV-underholdning.

- Det føles helt forferdelig. Jeg har jo alltid prøvd å være ordentlig, og når du da leser om deg selv at du er ond og ondsinnet så gjør det noe med deg, sa Strømøy til Seher.no den gangen.

- Så jeg har vært nødt til å ta tak i meg selv og se på det som det spillet media er. Kommer det kritikk nå, så tror jeg at jeg skal ta det litt bedre, sa Strømøy til Seher.no.

Har du et tips om norske talenter? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kritikken har gått hardt innpå meg
SE VIDEOINTERVJU MED STRØMØY HER:


[obj:media:7977]