MÅ VÆRE "PÅ": - Hvis man utgir seg for å være en annen, da blir man tatt på senga senere hvis forholdet utvikler seg videre. I tillegg er det viktig at man er litt "på" når man sjekker, ser Stig Kjos. Foto: Per Ervland/Aller Internett
MÅ VÆRE "PÅ": - Hvis man utgir seg for å være en annen, da blir man tatt på senga senere hvis forholdet utvikler seg videre. I tillegg er det viktig at man er litt "på" når man sjekker, ser Stig Kjos. Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

- Fikk prøvd meg litt i praksis

"Ungkar" Stig Kjos hjelper deg med å finne den rette.

SEHER.NO: I denne sesongens "Ungkaren" dater Stig Kjos (31) både damer i 40-årene og jenter i 20-årene. Og til slutt klarte han å finne kjærligheten. Nå hjelper han deg med det samme.

Se videointervju med Stig Kjos nederst i saken!

Se også alle fristerinnene i bildespesialen nederst i saken!

- Glad i å sjekke jenter
- Råd nummer én er vel å bli med i et slikt program! Der lærer man mye, gliser den kjekke 31-åringen.

I kveld er det duket for den andre episoden av "Ungkaren 20 vs. 40". I denne episoden får Stig møte 20-åringene for første gang, mens han også utfordrer de over 40 til en fuktig konkurranse som innebærer å tråkke vindruer. I tillegg blir de eldste for første gang introdusert for sine om lag 20 år yngre konkurrenter.

Før Stig bestemte seg for å bli med i det populære TVNorge-programmet levde han noen år som singel. Før det var han i et forhold som varte i hele 11 år.

- Jeg var nok ganske flørtete for jeg ble med i "Ungkaren", selv om jeg nok ikke var en sjekkeartist, for å si det sånn. Men jeg må si at jeg elsker "spillet" med det motsatte kjønn, jeg liker å se hvordan folk oppfører seg.

Og:

- Noen år som singel gjorde at jeg fikk prøvd meg litt i praksis, men nå er jeg jo litt tilbake der jeg var da. Men ja, jeg var en partygutt et par år - og jeg var glad i å sjekke jenter, forteller en åpenhjertig Stig Kjos til Seher.no.

Må ikke være redd
Hvilke sjekketriks vil du gi til dem som gjerne skulle vært i dine sko?

- Helt ærlig, så tror jeg man er nødt til man er nødt til å gå litt "back to basic", man må være seg selv. For hvis man utgir seg for å være en annen, da blir man tatt på senga senere hvis forholdet utvikler seg videre. I tillegg er det viktig at man er litt "på" når man sjekker.

Men det er ikke det eneste sjekketrikset årets Ungkar har å komme med overfor gutter eller menn som ikke er helt sikre på hva de skal foreta seg dersom de møter drømmedama på byen.

- Man må ikke være redd for å gå bort å møte en jente, selv om man kanskje føler at hun er for "fin" eller for "bra" for meg. Spesielt for gutter tror jeg at det er et ganske så stort problem, og for jentenes del kvier de seg nok litt for å gå bort - fordi det ikke er sånn det skal være, sier han.

- Oppsummert bør du ta mer initiativ, være rolig - og ikke ha noen spesielle sjekkereplikker på lur. Snakk heller om en felles hendelse dere har opplevd - vær åpen!

- Jeg er "Premie-Stig"
Under "Ungkarens" premierfest forrige mandag fortalte Stig at han trodde det ville være mange bitre damer til stede på festen. Det står han ved ennå.

- Det er nok noen som er i "Episode 10", og som ennå ikke ser ut til å ha kommet seg hjem fra Sør-Afrika. Den lille sør-afrikanske "bobla" vil nok vedvare en stund, det blir jo tross alt ganske brått slutt. Når de da møter meg for første gang her hjemme i Norge, er det mange som nok prøver å bedre inntrykket hvis de føler at de gjorde noe som jeg ikke likte der nede.

- På hvilken måte?

- Noen av dem blir litt på'n igjen, det må jeg si. Man blir på en måte satt i bås når man er "Ungkaren", man blir rett og slett uoppnåelig for mange. Jeg er jo på en måte et premietrofé, men de kjenner nok ikke den ordentlige og jordnære Stig. Fortsatt er jeg nok litt "Premie-Stig", sier han til Seher.no.

"Ungkaren" sendes på TVNorge mandager klokka 21.30.

LES OGSÅ: Synnøve datet Ungkaren

Se resten av intervjuet med Stig Kjos her:


[obj:media:6348]Se bildene av alle Ungkarsjentene her:

UNGKARSKVINNE: Unn Karlstad (42) fra Vinterbro. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Bianca Schmidt (41) fra Asker/Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Anita Flakk (43) fra Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Hilde K. Rietig (38) fra Bærum. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Jofrid Gjesme (37) fra Bærum. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Aina Marlén Lykke Brynildsen (41) fra Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Anita Topnesvåg (41) fra Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Eli Hartvigsen (41) fra Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Emma Andrea Raanæs (21) fra Enebakk. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Anette Kvamme (27) fra Olden. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Natalia Davadi (23) fra Trondheim. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Beate Tislavoll Haga (25) fra Stord. (Bor i Oslo). Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Kine Victoria Hagen (21) fra Hamar. (Bor i Oslo). Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Marianne Rasmussen (26) fra Bergen. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Anette Tonna (25) fra Oslo. Foto: TVNorge