UVANLIG PRESANG: Jason Biggs kone overrasket ektemannen med en trekant. Her er paret sammen på en basketball-kamp i januar.  Foto: All Over Press
UVANLIG PRESANG: Jason Biggs kone overrasket ektemannen med en trekant. Her er paret sammen på en basketball-kamp i januar. Foto: All Over Press Vis mer

Fikk prostituert av kona i bursdagsgave

- Vi bryr oss ikke om at folk dømmer oss for det vi gjorde, sier Hollywood-stjernen Jason Biggs.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jason Biggs (36) gir blaffen i hva andre måtte mene om at kona Jenny Mollen (35) leide en prostituert til ham for å sprite opp sexlivet.

- Jeg kommer aldri til å se på det vi gjorde som en «big deal». Det er en av de morsomste tingene Jenny og jeg har gjort sammen noensinne, forteller Biggs til New York Daily News.

Kona overrasket Hollywood-stjernen med den minneverdige opplevelsen som en bursdagsgave, og han gir blaffen i at andre finner historien sjokkerende.

- Vi bryr oss ikke om at folk dømmer oss fordi vi leide inn noen. Vi har gode verdier, så drit og dra! Vi er overrasket over at folk reagerer på det. Slapp av og få pinnen ut av rumpa, folkens, sier Biggs til nettstedet.

36-åringen, som giftet seg med Mollen i 2008 og ble pappa for første gang i februar, fikk sitt gjennombrudd i komedien «American Pie» - som fikk tre oppfølgere.

FILMSTJERNE: Jason Biggs ble stjerne over natta etter rollen som den sex-frustrerte unggutten Jim Levenstein i  «American Pie».
FILMSTJERNE: Jason Biggs ble stjerne over natta etter rollen som den sex-frustrerte unggutten Jim Levenstein i «American Pie». Vis mer

Nå er han aktuell i den populære Netflix-serien «Orange is the New Black».

LES OGSÅ: Måtte føde med hastekeisersnitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer