Tilly Ramsay:

Fikk privat beklagelse

Journalisten som kalte kjendisdatter «lubben» har nå lagt seg flat, skriver en rekke medier.

FIKK BEKLAGELSE: Tilly Ramsay, datter av kjendiskokk Gordon Ramsay, fortalte fansen om en uhyggelig kommentar for bare noen dager siden. Foto: Ken McKay/ ITV/ REX/ NTB
FIKK BEKLAGELSE: Tilly Ramsay, datter av kjendiskokk Gordon Ramsay, fortalte fansen om en uhyggelig kommentar for bare noen dager siden. Foto: Ken McKay/ ITV/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke raste kjendisdatter Elizabeth Matilda Ramsay (19), eller Tilly Ramsay som hun vanligvis kalles, i sosiale medier etter at journalist Steve Allen kalte henne «lubben».

Den 19 år gamle TV-stjernen, som for tiden er deltaker i den britiske versjonen av «Skal vi danse», «Strictly Come Dancing», fant seg overhodet ikke i det som ble sagt om seg, og tok illsint til Instagram.

Privat beklagelse

Allen skal i ettertid ha mottatt enorm kritikk fra flere hold, og søndag skriver en rekke britiske medier, deriblant Independent Ireland, Evening Standard og Sky News, at han skal ha lagt seg flat.

LBC radio-journalisten skal ifølge mediene ha sendt en privat beklagelse til Ramsay. Det er imidlertid ikke kjent hva han har sagt til 19-åringen.

TRIKS: Kjendiskokken Gordon Ramsay er notorisk for å skjelle folk ut. Det ser ikke datteren Tilly ut til å bry seg om. Video: @gordongram. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

«Lubben liten greie»

Det hele startet etter at Allen kom med følgende kommentar om Ramsay:

- Vel, hun kan ikke danse så godt, jeg kjeder meg allerede. Hun er en lubben liten greie, ikke sant? Har du lagt merke til det? Jeg kan se for meg at det sannsynligvis er farens matlaging.

Slo tilbake

I ettertid tok Ramsay som nevnt til Instagram hvor hun gjorde det tydelig at hun ikke tolerer slike kommentarer.

«Jeg vil ikke tolerere folk som synes det er greit å offentlig kommentere og granske noens vekt og utseende. Jeg prøver å ikke lese eller lytte til kommentarer og negativitet, men nylig ble jeg nevnt på en nasjonal radiostasjon av 67 år gammel mann, og det er å gå for langt», skrev hun, og fortsatte:

«Steve, bare del dine meninger, men jeg setter grensen for å kommentere på utseendet mitt. Det er så synd at noen forsøker å gjøre en positiv opplevelse negativ».

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 21 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

19-åringen påpekte imidlertid at dette trolig ikke vil bli det siste som sies om henne. Hun oppfordret riktignok følgerne sine til å tenke over hva man sier, og skrev at ord kan skade andre.

Søndag kveld takker hun fansen for støtten den siste uken.

LES OGSÅ: Kjendisdatter legger seg flat etter nakenvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer