Fikk pris i Argentina

Mottok heder under sør-amerikansk filmfestival.

PREMIERE: Pia Tjelta og samboeren Mads Ousdal - som begge spiller i filmen - under Norgespremieren på «90 Minutter» i september i fjor. Foto: Stella Pictures
PREMIERE: Pia Tjelta og samboeren Mads Ousdal - som begge spiller i filmen - under Norgespremieren på «90 Minutter» i september i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Pia Tjelta (35) er i disse dager i Buenos Aires i Argentina, hvor hun har vært til stede på filmfestivalen Pantalla Pinamar.

Via Instgram delte Tjelta den gledelige nyheten om at hun har mottatt pris under filmfestivalen, på bakgrunn av fjorårets suksessfilm «90 Minutter».

«Jeg fikk pinadø en pris i Pinamar! #90minutter #filmfestival #herranlord, stas for meg det», skrev hun under bildet hun la ut av seg selv med prisen i hendene.

Lykkeønskningene har strømmet inn i løpet av kvelden, og blant gratulantene er skuespillerkollegene Tobias Santelmann (32) og Henriette Steenstrup (38).

«Gralla!! Stas indeed», postet Santelmann, mens «Torsdag kveld fra Nydalen»-komikeren kun trengte ett ord for å vise sin gratulasjon: «Sweeeeet!!».

Ifølge Tjelta er hun den eneste fra «90 Minutter»-gjengen som var til stede under filmfestivalen i Buenos Aires.

«Takk! Nå skal det jo sies at jeg er den eneste som er representert her i Argentina, så de måtte jo strengt tatt gi den til meg.. :D»

I filmen, hvor nysingle Aksel Hennie (37) spiller voldsmann, portretterer Tjelta en fraskilt kvinne med et noe anstrengt forhold til sin tidligere mann. Eksmannen spilles av samboer Mads Ousdal (41), og til Seoghør.no har Tjelta tidligere fortalt at hun liker å spille mot kjæresten.

- Det er bare positivt at man kjenner motspilleren sin. Da slipper man den bli-kjent-perioden.

I samme intervju ga hun også uttrykk av at hun syntes voldstematikken i «90 Minutter» er et viktig moment som berører mange.

- Det oppleves som et viktig prosjekt å være med på. Ofte har man et distansert forhold til dette, og det er normalt noe man ikke forholder seg til i hverdagen. Men all statistikk viser at dette er en tematikk som berører mange.

LES OGSÅ: Marion Ravn har lyst til å bli overrasket av en stripper
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer