Måns Zelmerlöw:

Fikk politiet på døren

Politiet brøt opp artistens port, og truet med saftige bøter.

POLITIET PÅ DØRA: Den svenske artisten Måns Zelmerlöw forteller om en spesiell hendelse fra tidligere i år. Her avbildet med kona Ciara i 2018. Foto: NTB Scanpix
POLITIET PÅ DØRA: Den svenske artisten Måns Zelmerlöw forteller om en spesiell hendelse fra tidligere i år. Her avbildet med kona Ciara i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Måns Zelmerlöw (34) ble godt kjent for det svenske folk da han for 15 år siden entret auditionrommet til «Idol», der han til slutt havnet på en femteplass.

Siden den gang har det bare gått én vei for 34-åringen, og han ble nærmest verdenskjent da han i 2015 gikk til topps i Eurovision Song Contest med låta «Heroes». Siden den gang har han etablert seg som en av Sveriges fremste artister.

Denne våren har det imidlertid ikke bare vært fryd og gammen for Zelmerlöw, og det er ingen hemmelighet at coronapandemien har påvirket artister over hele verden - enten det gjelder avlyste konserter eller reiseforbud.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

Denne helgen gjestet 34-åringen sesongpremieren av det populære programmet «Hellenius hörna», og der kunne han fortelle om en litt spesiell hendelse fra tidligere i år. Det melder Aftonbladet.

- Tvinger opp porten med makt

Ting har nemlig ikke gått helt på skinner for artisten, som til vanlig pendler mellom Sverige, der han jobber, og England, der han bor. I sistnevnte land bor han sammen med kona, Ciara Janson (33), sønnen Archie (2), samt bonussønnen Albert (6) - som Ciara har fra et tidligere forhold.

Etter omtrent tre måneder med nedstengning åpnet England pubene sine igjen, og familien benyttet muligheten til å komme seg ut av huset for en liten søndagsmiddag. Det var bare kort tid etter at familien hadde returnert fra Sverige.

Zelmerlöw forteller at kona hadde publisert et innlegg på Instagram om at de var glade for at ting begynte å åpne igjen, og at familien hadde vært ute og spist. Det skulle hun kanskje ikke ha gjort, for plutselig ringte det på døren.

- Så ser jeg ut på porten foran huset. Der er det en politimann som kommer og tvinger opp porten med makt. Han går inn med så mye pondus og presser den opp, til tross for at jeg er på vei til å åpne med en knapp, hevder han.

Diskuterte lenge

Videre beskriver artisten sitt møte med politimannen, som skal ha hatt følgende å melde:

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

«Vi har hørt at dere var på puben i dag. Det er slik at det er to ukers karantene hvis man kommer fra Sverige, og vi vet med sikkerhet at dere har vært i Sverige», fortalte politimannen, ifølge Zelmerlöw.

Politiet hadde nemlig fått med seg konas innlegg på Instagram. Besøket skal ha vært for å gi paret en bot på ett tusen pund, som tilsvarer omlag 12 000 norske kroner.

- Men jeg fortalte at i og med at jeg pendler så er man fritatt fra den regelen, altså karanteneregelen. Og det visste ikke han. Vi sto og diskuterte lenge, men til slutt så slapp jeg, forteller han avslutningsvis i programmet.

DELER GLADNYHET: To år etter at han ble pappa for første gang venter Måns Zelmerlöw og kona barn igjen. Vis mer

Mistet ufødt barn

Tidligere denne sommeren kunne paret dele den gledelige nyheten om at de ventet sitt andre barn sammen. Det røpet paret i juli, hvor sangstjernen skrev at 2021 kom til å bli et bra år, til en video hvor babynyheten ble avslørt.

Bare kort tid etter kunne de imidlertid fortelle at ting ikke var gått som ønsket.

«Det er ikke lenger en pluss én, men jeg er så takknemlig for den vakre familien jeg allerede har, og er igjen imponert over min sterke, modige kone som har gått gjennom så mye de siste dagene. Jeg elsker deg», skrev han i et innlegg på Instagram.

Paret forlovet seg i 2017 - et frieri som var av det romantiske slaget og som gikk som en farsott i svenske medier.

View this post on Instagram

About last night... ❤️❤️❤️

A post shared by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Zelmerlöw gikk nemlig ned på kne under en ferietur i Kroatia, noe som ble dokumentert på Instagram.

LES OGSÅ: - Jeg kan jo ikke bare bryte meg inn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer