Fikk politiet på døra to ganger

Et elghode og musikk for full guffe. Kate Moss' bursdagsfeiring fortsetter.

VILL FEST: - De hadde på seg fancy kostymer. Plutselig begynte de å laste over et elghode i en bil, i tillegg til flere stoler. Vi kunne ikke engang parkere bilene våre. Og jeg måtte flytte barna til et annet soverom på grunn av ståket, sier en frus Foto: All Over Press
VILL FEST: - De hadde på seg fancy kostymer. Plutselig begynte de å laste over et elghode i en bil, i tillegg til flere stoler. Vi kunne ikke engang parkere bilene våre. Og jeg måtte flytte barna til et annet soverom på grunn av ståket, sier en frus Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Moss' (35) firedagerslange bursdagsfeiring vil ingen ende ta. Lørdag fortsatte fyllekalaset, da festen ble flyttet inn i hennes egen villa i Nord-London.

Tema for festen var "middelalderen". Og festlighetene varte hele natten - til enorm irritasjon for supermodellens naboer. Så ille var det, at politiet ankom stedet to ganger for å be festdeltagerne om å dempe seg ned flere hakk.

Sadie Frost, Meg Mathews, Stella McCartney og såpestjernen Davinia Taylor var alle på den celebre gjestelista, og sammen festet de - ifølge Daily Mail - høylytt til tonene av Queen, The Beach Boys og Meat Loaf.

Én av naboene, en 51 år gammel mor, var svært oppgitt ettersom bråket gjorde at hennes tre babyer ikke fikk sove.

- Mange av naboene klaget. Det var bare så utrolig ukomfortabelt å være i nærheten av festen, men slik har det vært helt siden hun flyttet hit sist sommer, forteller naboen til avisen, som ble sjokkert over alt som foregikk.

- De hadde på seg fancy kostymer. Plutselig begynte de å laste over et elghode i en bil, i tillegg til flere stoler. Vi kunne ikke engang parkere bilene våre. Og jeg måtte flytte barna til et annet soverom på grunn av ståket.

Dette kommer bare dager etter at 35-åringen startet sin bursdagsfeiring, en fest som også da skulle vise seg å bli både vill og vellykket. Den gang så Kate at Lionel Richie var i en annen bar på hotellet der de spiste, og spurte like gjerne den kjente musikeren om han ville synge sin fest-klassiker "All night long" for henne.

Og Lionel var med på notene. Han spilte og sang, mens Kates kjæreste - rockeren Jamie Hince - spilte trommer ved å slå på et bord.

- Det var fantastisk! En kjempeoverraskelse som virkelig gjorde kvelden, sa en venn til The Sun den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Mistet ring til 30.000  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer