GLAD: Zooey Deschanel ble overlykkelig da hun forsto hvem som hadde sendt henne en personlig bursdagshilsen. Foto: Stella Pictures
GLAD: Zooey Deschanel ble overlykkelig da hun forsto hvem som hadde sendt henne en personlig bursdagshilsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fikk personlig bursdagshilsen fra Obama

Zooey Deschanel ble overlykkelig da hun åpnet postkassen.

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag denne uken fylte «New Girl»-skuespillerinnen Zooey Deschanel 32 år. Overraskelsen var stor da hun åpnet postkassen, for blant gratulasjonskortene lå et personlig brev fra ingen ringere enn president Barack Obama (50).

«Michelle og jeg sender deg de varmeste ønsker for fødselsdagen din. Vit at jeg er takknemmelig for alt du har gjort for å oppmuntre og støtte unge kvinner som prøver å utgjøre en forskjell rundt om i landet vårt. Jeg håper dagen din blir fylt med kjærlighet og latter, og jeg ønsker deg masse lykke i tiden fremover.» lød ordene fra presidenten.

Den nyskilte skuespillerinnen, som deler samme fødselsdag som førstedame Michelle Obama (48), feiret dagen med venner og familie, og tvitret denne vittigheten da Obama avslo bursdagsinvitasjon fra henne: «Det er greit. Jeg skjønner det. Jeg ville gått i Michelle sin bursdag istedenfor min, jeg også.».

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rihanna i frekke bilder for Armanis nye vårkolleksjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer