Fikk panikkanfall og måtte avlyse

Men nå er Robbie kurert av angsten.

SLET: Robbie Williams har lenge vært åpen om depresjonen, angsten og narkotikaproblemene han slet med i tiden etter Take That.  Foto: All Over Press
SLET: Robbie Williams har lenge vært åpen om depresjonen, angsten og narkotikaproblemene han slet med i tiden etter Take That. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den britiske popstjernen Robbie Williams (36) har lenge vært åpen om depresjonen, angsten og narkotikaproblemene han slet med i tiden etter «bruddet» med suksessgruppa Take That i 1995.
 
Den ville livsstilen, skandalene og pilleavhengigheten gjorde ham tilslutt så syk at han valgte å legge seg inn på rehab på 33-årsdagen sin i 2007.

I ettertid har Robbie fortalt at han slet med alvorlig depresjon og angst, og at han har akutt scenefrykt, noe som har hindret ham i mange av hans opptredner.

I 2006 gikk det til og med så langt at han måtte avlyse sin soloturné på grunn av panikkanfall, og det var kort tid etter dette at han bestemte seg for å få orden på livet sitt.

- Måten depresjonen min utviklet seg på, var at jeg sluttet å gå ut. Istedet gikk jeg ut på scenen foran 40.000 mennesker og sa «se på meg, jeg er den beste». Så fort jeg gikk av scenen måtte jeg bare gå tilbake på rommet mitt og gjemme meg under dyna. Kokainen, alkoholen og pillene gjorde meg bare verre, så jeg måtte bli kvitt det, sa han i et intervju i 2007. 

Innimellom diverse plateslipp og opptredner har popstjernen holdt en relativt lav profil de siste årene, og siden 2006 har han bodd i LA, for å unngå britisk presse.

I juni kunne 36-åringen imidlertid avsløre at han skal lansere en samleplate i forbindelse med sitt 20-årsjubileum som artist.

I forrige uke ble det også kjent at han skal gjøre comeback med de andre gutta i Take That, og at bandet nå planlegger ny plate og verdensturné.

I oktober i fjor opptrådde Williams offentlig for første gang på tre år, da han gjestet «X Factor». Og stjernen innrømmet i ettertid at det var svært nervepirrende.

Williams mottok også mye kritikk for gjennomføringen, og anmelderne mente han så både panisk og dopet ut, noe som vekket bekymring blant fansen. 

Denne uken kunne imidlertid popstjernens far, Pete Conway (63), avsløre at sønnen er i bedre form enn noensinne, og at scenefrykten skal være kurert én gang for alle, skriver The Sun. 

Han tror heller ikke at sønnen vil få panikkanfall når han snart skal på turné med resten av Take That. 

- Med de andre gutta tilstede vil ikke scenefrykten være et tema. Jeg vet han har slitt med det tidligere, men med støtten fra de andre bandmedlemmene går det nok bra. Det er så fantastisk at han er tilbake med Take That, sier Conway.
 
Ifølge Conway har sønnen roet seg betraktelig de siste årene, mye takket være forloveden Ayda Field.

- Rob har kjæreste og er mer moden nå. Det kommer ikke til å bli så villt som det var før. Dette kommer til å bli et solid og fint år for ham. Han kommer til å ha det gøy og har gode venner rundt seg som støtte. Det kan være ensomt å være alene hele tiden, sier han. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:  - Robbie reddet livet mitt