KOSTBAR TABBE: Joss Stone fryktet at hun måtte grave dypt i lommeboka, da hun mistet en lånt diamantøredobb i Elton Johns bryllup. Foto: All Over Press
KOSTBAR TABBE: Joss Stone fryktet at hun måtte grave dypt i lommeboka, da hun mistet en lånt diamantøredobb i Elton Johns bryllup. Foto: All Over PressVis mer

Fikk panikk i Elton Johns bryllup

- Jeg lå på alle fire på dansegulvet, sier artisten Joss Stone.

SEOGHØR.NO: Sir Elton Johns bryllup til partneren David Furnish i 2005 ble en stjernespekket affære, med stjerner som TV-profilen Kelly Osbourne, kokken Gordon Ramsay og skuespilleren Sharon Stone på gjestelisten.

Men for artisten Joss Stone (26) gikk bryllupsfeiringen raskt over fra fest til mareritt, da hun mistet en diamantøredobb hun hadde lånt av vertskapet.

- Jeg ble spurt om jeg ville ha på meg noen diamanter, og følte at jeg ikke kunne si nei.

- Men så var jeg plutselig på dansegulvet og ristet løs av alle krefter, da jeg plutselig kjente at én var borte. Jeg fikk panikk og lå på alle fire på dansegulvet, mens jeg lette etter diamanten. Hadde jeg mistet den, måtte jeg betalt for den, sier hun til bladet Event ifølge nettsiden Contactmusic.

Heldigvis for Stone kom øredobben til rette. Men opplevelsen har ført til at hun aldri kommer til å ha på seg kostbare smykker på fest igjen.

- Jeg vil heller ha på meg et par øredobber til 20 kroner, som jeg har hjemme. Det var altfor mye stress.

LES OGSÅ: Nå er hun singel igjen