Ola-Conny Wallgren:

Fikk panikk etter kyssedrama

Ola-Conny Wallgren røper sine villeste damehistorier.

POPULÆR: Ola-Conny Wallgren er for lengst blitt sin egen arbeidsplass' ansikt utad, og er en tydelig skikkelse i kjøpesenterets realityserie. Av og til kan det riktignok bli for mye av det gode. Foto: Kanal 5
POPULÆR: Ola-Conny Wallgren er for lengst blitt sin egen arbeidsplass' ansikt utad, og er en tydelig skikkelse i kjøpesenterets realityserie. Av og til kan det riktignok bli for mye av det gode. Foto: Kanal 5 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): - Jeg har brent meg noen ganger, så akkurat nå ligger jeg lavt i dameterrenget. Singeltilværelsen er bare topp, forteller Ola-Conny Wallgren (53) til Se og Hør.

Det skal godt gjøres å få Skandinavias mest omtalte varehusmedarbeider i dårlig humør. Selv ikke det hektiske påskerushet på den helligdagsåpne arbeidsplassen hans, som inkluderer daglige puljer med handlegale og pågående kunder, vipper den smørblide 53-åringen av pinnen.

I AKSJON: Påsken er en travel arbeidsperiode for Ola-Conny Wallgren og kollega Morgan Karlsson. Her fra en tidligere anledning. Foto: Kanal 5
I AKSJON: Påsken er en travel arbeidsperiode for Ola-Conny Wallgren og kollega Morgan Karlsson. Her fra en tidligere anledning. Foto: Kanal 5 Vis mer

Damer, derimot.

Stor pågang

- Det har vært litt mye styr i det siste. Heldigvis klarer jeg alltid å komme meg opp av søla. Det gjelder å tenke positivt, og se framover, konstaterer han over telefon fra Sverige.

Helt siden svenske Kanal 5 begynte å følge stedet han har vært ansatt ved i en årrekke, det gigantiske lavprishuset Gekås Ullared, har interessen for den joviale tobarnsfaren fra Tvååker vært stor. Også blant det motsatte kjønn.

Se og Hør har flere ganger skrevet om hvordan Wallgren får frierbrev i postkassa, eller blir kontaktet av kvinner, også norske, på andre måter - som ønsker å bli bedre kjent med den populære tv-profilen. Slik er det ennå, skal vi tro 53-åringen.

- Det er stort sett bare hyggelige henvendelser. Egentlig er det også en slags bekreftelse på at jeg fortsatt ser noenlunde bra ut, eller, spør han og ler.

Brudd endte i retten

Men selv om det altså ikke mangler på interesse fra damene, erkjenner Wallgren at han altså, de siste åra, er blitt mer skeptisk til å binde seg.

Jeg gikk på en skikkelig smell Ola-Conny Wallgren (53)

Etter at hans forrige forhold endte i retten, som følge av et meget bittert brudd, prøver han å tenke minst mulig på kjærlighet og romantikk.

- Hver gang det skjærer seg med ei dame, skjer det ofte noe annet samtidig. Denne gang var mamma syk samtidig som det ble slutt med kjæresten, og jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk rett i veggen, rett og slett.

På mange måter følte Wallgren at han gjenopplevde tida da ekteskapet med mora til hans tre barn gikk i oppløsning. Den gang gikk faren bort, etter lang tids kreftsykdom, midt i skilsmisseprosessen.

- Man er aldri forberedt på noe sånt, det treffer deg midt i ansiktet, sier Wallgren.

Koblet av i Norge

Wallgren mistet mora, også hun med kreftsykdom, på tampen av 2015. Like før moras bortgang, da det stormet som verst for 53-åringen, reiste han til Norge for å delta på innspillingen av «4-stjernens middag».

Saken fortsetter under.

Det ble et overraskende etterlengtet avbrekk.

- Mamma var syk, men ville at jeg skulle dra. Hun fikk dessverre aldri sett programmet, men i dag er jeg veldig takknemlig for at hun ba meg reise. Det var utrolig deilig å få alt på avstand, sier han.

«4-stjerners middag» er ikke det eneste tv-programmet, foruten hjemmeprogrammet, Wallgren har dukket opp i de siste åra. Ved siden av diverse «Ullared»-spin-off-serier, deriblant en hel sesong i Norge med arbeidskompanjong Morgan Karlsson (44), er realityprofilen for tida å se i den svenske versjonen av «Farmen kjendis».

Der har Aftonbladet allerede koblet ham til både én og to kvinnelige meddeltakere.

- Veldig singel

- Ha-ha-ha. Beklager at jeg «skrattar», men det er morsomt å lese de greiene der. Det har nok vært litt flørting der inne, men jeg er veldig singel, altså, understreker Wallgren, som legger til at «Farmen»-oppholdet var en utelukkende positiv opplevelse.

- Jeg har en del erfaring med jordbruk, og det er fint å kunne vise det svenske folk at jeg er mer enn bare en butikkmedarbeider, sier han.

Tilbake til damene (og arbeidsplassen hans): Får han i det hele tatt fred når han er på jobb?

- Jeg får gjort det jeg skal, men det er selvfølgelig mye oppstyr. «Ullared» har gått på tv en del år nå, så på én måte er jeg blitt vant til det, men i blant må jeg sette ned foten.

Av og til kan det nemlig, selv for Wallgren, bli for mye av det gode.

Saken fortsetter under.

POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte den norgesaktuelle humorduoen i Frognerparken. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer Vis mer

Kyss, blomster og skriking

- Det villeste jeg har opplevd er nok da jeg ble overrumplet av ei dame som ville kysse meg. Dette skjedde midt blant folk på jobb, og var bare pinlig. Jeg fikk panikk og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, sier tv-profilen, og legger til:

- En annen ting som setter meg ut er når det dukker opp damer med gaver til meg på jobb. Jeg har for eksempel fått en bukett med roser en gang, med tilhørende kort. Det er helt sjukt. Ellers er det mange som løper etter meg og skriker navnet mitt. Det er selvsagt også distraherende, men så lenge folk er glade og får en hyggelig kundeopplevelse, lever jeg fint med det. Intime bilder på telefonen, som jeg også har fått, blir derimot litt i overkant.

Wallgren legger ikke skjul på at sirkuset på jobb kan være energitappende etter en lang arbeidsdag. Hemmeligheten er å få nok alenetid.

- Jeg kobler av med å gå tur i skog og mark, trene og hogge ved. Jeg nyter å være alene, sier han.

I påska er det derimot jobb som gjelder.

- Jeg har fri 2. påskedag, da. Da skal jeg spise masse egg og kose meg maks, sier han.

​LES OGSÅ: «Ullared»-stjernen blir hetset for utseendet sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer