Michael Andreassen:

Fikk panikk etter alkohol-glipp

- Du har kokt den alkoholen?

TIRAMISU: Radio-profil og Camp Kulinaris-deltaker Michael Andreassen er tørrlagt alkoholiker. Det tenkte ikke Erlend Elias på da han lagde dessert. Video: Viafree/Rød Løper Vis mer
Publisert

Det var P4-programleder Michael Andreassen (48) som var kjøkkensjef i «Camp kulinaris» på TV3 forrige uke.

48-åringen er tørrlagt alkoholiker, og har tidligere snakket åpent om hvordan et liv med alkohol har preget ham både privat og profesjonelt. Nå har han vært rusfri helt siden 2012.

I «Camp kulinaris»-episoden der det er tid for å smake på ukens meny, får imidlertid Andreassen et gjensyn med alkoholen når han skal smake på en tiramisu, som inneholder likør.

Det er Erlend Elias Bragstad (37) som har ansvar for å lage desserten, og etter at Andreassen har smakt på den, spør Niklas Baarli (30) om det kanskje er litt for mye alkohol i den.

Da får P4-profilen raskt en alvorlig mine over ansiktet.

- Du har kokt den alkoholen? spør han, noe Bragstad avkrefter.

Stressreaksjon

Overfor Se og Hør forteller P4-profilen at han reagerte med panikk da han innså hva som hadde skjedd, men at det ikke er det første tilfellet.

- Dette er vel tredje gang jeg har fått alkohol i munnen ved en feil, og en gang jeg var konferansier var det en fyr som gikk rundt med en vannpistol fylt med sprit og sprutet det i munnen på folk. Han kunne jo ikke vite at jeg er alkoholiker, forteller Andreassen til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer