Fikk panikk da hun så hva som sto i manuset ...

Lindsay Lohan ble tvunget til å spille inn scene med Charlie Sheen.

FIKK PANIKK: Lindsay Lohan skal ha reagert med panikk, da hun skjønte at hun måtte gjøre narr av sitt eget liv i filmen «Scary Movie 5». Foto: Fame Flynet
FIKK PANIKK: Lindsay Lohan skal ha reagert med panikk, da hun skjønte at hun måtte gjøre narr av sitt eget liv i filmen «Scary Movie 5». Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan (26) har de siste årene vært mer kjent for sin ville festing, fyllekjøring og posering i Playboy enn prestasjoner på filmlerretet.

Nedturen fortsatte under innspillingen av en av hennes nyeste filmer «Liz & Dick», da hun kollapset av utmattelse på hotellrommet.

Nå har Lindsay ifølge New York Post gått på en ny smell i forbindelse med Charlie Sheens nye film «Scary Movie 5».

Lindsay har for lenge siden sagt ja til en gjesterolle, men da hun søndag skulle dra til den amerikanske byen Atlanta for å starte innspillingen, møtte hun aldri opp til flyet.

Kilder nær filmstjernen hevder hun skal ha blitt rasende da hun skjønte at rollen hennes bestod av å gjøre narr av sin egen trøblete fortid.

- Hun fikk panikk da hun så manuset. Hun har forsøkt alle måter å komme seg unna på. Hun droppet øvinger og kostymeprøver, hun satte seg ikke på flyet og prøvde til og med å si at hun hadde lungebetennelse, sier en kilde nær stjernen.

Lindsays rolle består også av en scene med Charlie Sheen (47). Men først da hun ble truet med erstatningssøksmål, skal hun ha sagt ja til å gjennomføre rollen som planlagt.

En talsmann for Lindsay Lohan avviser ryktene som falske.

- Det er ikke sant. Hun vil gjennomføre sine forpliktelser som avtalt, sier talsmannen til New York Post.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kanonsuksess for Charlie Sheen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer