Fikk panikk da han fant kjærligheten

Odd-Magnus Williamson (36) hadde aldri vært ordentlig forelsket før han møtte kona Tinashe.

BLE STORMFORELSKET: Odd-Magnus Williamson og Tinashe var venner i ett år før de skjønte at de hadde falt for hverandre.  Foto: Andreas Fadum
BLE STORMFORELSKET: Odd-Magnus Williamson og Tinashe var venner i ett år før de skjønte at de hadde falt for hverandre. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Odd-Magnus Williamson (36) og it-jenta Tinashe Bakasa Roll (31) ble kjærester i 2012, og året etter gikk en stormforelsket «Odda» ned på kne.

I mai i fjor ble paret smidd i hymens lenker – i en noe utradisjonell seremoni på Angst Bar i Oslo sentrum.

At skuespilleren er bergtatt er det liten tvil om, og på valentinsdagen i fjor fikk han laget et 18 meter høyt grafitti-bilde av kjæresten på en vegg i en blokk på Rodeløkka i Oslo.

Fikk panikk

I et intervju med VG Helg forteller «Kon Tiki»-stjernen om følelsene han fikk da det gikk opp for ham at han var forelsket i Tinashe.

- Når du først får noe så vakkert som en kjærlighet du ikke visste fantes en gang får du også den panikken det medfører, sier han til avisen og forklarer hva som gjorde at han falt for ettbarnsmoren. 

- Hun er raus og vakker. Hun er veldig gøyal å se verden sammen med. Det tror jeg er den beste forklaringen. De peneste og fineste øynene jeg vet om. Tinashe er vakker fra innsiden og ut for å bruke et så klissete begrep.

GIFT: I mai i fjor ga paret hverandre sine ja under en seremoni på Angst bar i Oslo.
GIFT: I mai i fjor ga paret hverandre sine ja under en seremoni på Angst bar i Oslo. Vis mer

- Vi ler masse

Tinashe, som har datteren India (6) fra et tidligere forhold, har tidligere fortalt hvordan en typisk kveld hjemme hos familien Williamson foregår.

– Det kan være alt fra spilling av gitar og synging, til kjefting ved leggetid, til en kveld på Angst. Det er så mye forskjellig... En familiekveld er ikke en kveld på Angst, forresten. Men det er mye sang, dansing, fjasing. Vi ler masse. Det er høyt volum, sa hun til VG.

Saken fortsetter under bildet.

SOLDAT: I NRK-serien «Nobel» får TV-seerne se en mer seriøs Williamson i rollen som soldat. Serien har premiere 25. september på NRK.  Foto: Eirik Evjen/Monster Scripted
SOLDAT: I NRK-serien «Nobel» får TV-seerne se en mer seriøs Williamson i rollen som soldat. Serien har premiere 25. september på NRK. Foto: Eirik Evjen/Monster Scripted Vis mer

Fansen ble først vant til å se Odd-Magnus i komiske roller, slik som i «Torsdag kveld fra Nydalen», men han satser nå på mer seriøse roller. I høst er han aktuell som advokat i TV 3-serien «Aber Bergen» og som soldat i NRKs nye dramaserie «Nobel». Han skal i tillegg turnere med monologen «Min pappas porno». 

- Det har virkelig vært alvorets år. TV-rollene har vært noe helt annet enn humorprosjektene, men jeg merker at man kan bruke noe av den samme timingen, har «Odda» tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Odda gråt av kameratens tale