Jon Øigarden:

- Fikk på meg løstissen til Tobias

Tobias Santelmanns juksepenis fra sesong én gjør comeback i «Exit».

PENISPROTESE: I sesong to av «Exit» er den Jon Øigarden som må ha på seg penisprotesen, det synes han er litt kleint og litt artig. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert

Obs! Inneholder spoiler.

Sjokk og vantro fulgte i kjølvannet av «Exit»s første sesong. Denne gangen er man kanskje mer forberedt på hva en har i vente, og glimt av penis blir nok neppe noen overraskelse for seerne.

I 2019 var det Tobias Santelmann (40) som fikk ikle seg gummitiss, noe som den gangen vakte oppsikt.

Han kunne da fortelle at det var en kar som het Steinar fra Tønsberg som sto for den mye omtalte rekvisitten:

FORTELLER SANNHETEN: Tobias Santelmann gjester ukens «Senkveld med Helene og Stian», og der forteller han blant annet om den store snakkisen etter NRK-serien «Exit». Video: TV 2 / NRK / Rød Løper Vis mer

Gummitissens gjenkomst

Da Se og Hør intervjuet Jon Øigarden (49) i forbindelse med seriens pressetreff, kunne han berolige seerne med at gummitissen har fått en rolle også i sesong to.

Det skjer i episode fire, hvor karakteren hans Jeppe tar med seg en kar hjem fra strippeklubb - som hevn for konas utroskap. Foran kona får han oralsex av nevnte kar.

Scenen trekker Øigarden fram som den som var mest ubehagelig å spille inn.

- Det var jo litt vanskelig og rart å gjøre. Men det er jo nødvendig for det universet vi lager og karakteren at man får fram det grenseløse, forteller han.

Det er altså i denne scenen hvor juksepenisen får et comeback.

- Da fikk jeg på meg løstissen til Tobias. Det er bare én løstiss, og den går på rundgang, ler han.

  • Se skjermdump i videoen i topp!
HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe blir ikke blid når han kommer hjem og buster kona i å være utro i «Exit»-premieren. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Klein og artig

- Hvordan fester man den, hvordan lang tid tar det og hvordan føles det, utbryter undertegnede som om det var SKUP-prisen det sto om.

- Den festes ved hjelp av to personer. Man må putte sin egen snopp inn i den, så blir den limt på, også står de der og føner og limer og holder på i et kvarters tid. Da kan du ikke tisse så lenge den stitter på. Også går man bare rundt med den, forklarer han pragmatisk.

- Det føles litt kleint og litt artig samtidig!

NAKENSCENE: Jon Øigarden forteller om scenen som var mest ubehagelig - og hvordan den ble løst. Foto: Fremantle/NRK
NAKENSCENE: Jon Øigarden forteller om scenen som var mest ubehagelig - og hvordan den ble løst. Foto: Fremantle/NRK Vis mer

Det er imidlertid ikke første gang Øigarden uttaler seg om gummistaken. Da han tidligere i år gjestet «Kåss til kvelds» kunne han avsløre at alle ville ha en bit av Santelsmanns «kostyme».

- Da Tobias hadde på seg den løstissen, da var det glede i lokalet. Alle syntes det var gøy med en stiv tiss. Alle skulle ta på den, og ta bilder og det var kjempestas. Det var en drømmejobb. Sånn er det jo. Når noen drar fram tissen, så er det jo gøy, fortalte han til glede og latter i tv-studioet.

LES OGSÅ: Slik er «Exit»-skuespillerne helt privat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer