«Love Island»-Martin:

Fikk over 200 date-forespørsler etter «Love Island»

Martin røper at han også fikk forespørsler fra to «Ex On The Beach»-deltakere.

POPULÆR TYPE: «Love Island»-deltakeren Martin Reinertsen (25) kan fortelle til Se og Hør at han har fått enormt mye oppmerksomhet etter tv-deltakelsen. Foto: TV3
POPULÆR TYPE: «Love Island»-deltakeren Martin Reinertsen (25) kan fortelle til Se og Hør at han har fått enormt mye oppmerksomhet etter tv-deltakelsen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober kunne Andrea Sveinsdottir (23) og kjæresten Morten Dalhaug (25) juble over å ha vunnet TV3 sitt realityprogram «Love Island».

I hele seks uker var flere unge kvinner og menn bosatt i en luksuriøs villa like utenfor Las Palmas i Gran Canaria, med et felles mål om å finne den store kjærligheten.

En av de håpefulle deltakerne var Oslo-gutten Martin Reinertsen (25).

Martin røk ut mot slutten av tv-programmet, men kan glede seg over at han fant tonen med en annen deltaker, nemlig Anne Marthe Furuseth Unander (25).

Oslo-gutten tok seg åpenbart godt ut på tv-skjermen, for det er tydelig at flere jenter fikk øynene opp for ham.

Se dette innlegget på Instagram

To a night of glam✨❤️ #loveislandnorge

Et innlegg delt av Martin Reinertsen (@martinreinertsen)

Saken fortsetter nedenfor.

200 forespørsler om date

Til Se og Hør kan Martin fortelle at han har fått over 200 forespørsler fra jenter over hele landet, deriblant to av årets «Ex on the Beach»-deltakere.

Rikke-Mari Isaksen (22) og Helene Hima (22) var nemlig kjappe med å sende en melding til Oslo-gutten i håp om å få en date med ham.

Helene og Rikke kan i en tekstmelding bekrefte til Se og Hør at de sendte en melding til Martin. Begge syntes han er veldig flott, men skriver at han avviste forespørselen.

SENDTE MELDING: «Ex on the Beach»-deltakerne Rikke og Helene benyttet anledningen til å sende Martin en forespørsel om date. Foto: TV3, Andreas Fadum
SENDTE MELDING: «Ex on the Beach»-deltakerne Rikke og Helene benyttet anledningen til å sende Martin en forespørsel om date. Foto: TV3, Andreas Fadum Vis mer

På spørsmål om hva de ulike forespørslene inneholder, kan Martin fortelle at han har fått flere lange avhandlinger og oppmuntrende ord skrevet av damer på alt fra 17 til 50 år. Han understreker at alle forespørslene har vært hyggelige.

25-åringen synes det er stas med all oppmerksomheten, og forteller at han tar seg god tid til å svare alle.

Takket nei

Realitydeltakeren kan også dele at han fikk en melding fra en mor som ønsket å spleise ham med datteren sin.

Selv om forespørslene er smigrende, forteller Martin at han har takket pent nei til alle sammen. 25-åringen avslører nemlig at han og Anne Marthe fortsatt møtes jevnlig etter kjemien som oppsto mellom dem under «Love Island».

- Vi tar det veldig rolig. Hun er fortsatt inne i bildet, men det har vært litt vanskelig. Sånn jeg forsto hadde Anne Marthe et behov for å se hvor ekte det var, og starte på nytt, sier 25-åringen og legger til:

- Vi måtte på tre nye dater for å starte på nytt, og for at hun kunne «teste» meg, men hun har sagt at hun ble imponert.

Martin legger ikke skjul på at Anne Marthe har fått nyss om alle forespørslene fra andre damer.

- Hun har fått det med seg, og har på et tidspunkt sagt at jeg kan dra på date med Helene og Rikke hvis jeg vil, forteller Martin lattermildt, og legger til at det ikke passer seg.

VINNERE: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant 500 000 kroner i «Love Island». Beløpet har de valgt å dele. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Anbefaler Martin til hele Norge

Anne Marthe forteller til Se og Hør at hun forstår godt at Martin har fått så mange forespørsler av damer.

- Jeg kan jo absolutt anbefale Martin til hele Norge, for han er jo så flott, forteller hun lattermildt.

25-åringen forteller videre at hun og Martin prøver å bli bedre kjent, og at de bor veldig nærme hverandre, noe som gjør at det ikke er vanskelig å treffes. Hun har også fortalt til Martin at hun er glad i overraskelser, og at han derfor ofte popper opp med blomster - blant annet.

Det at Martin ikke har godtatt noen av forespørslene fra andre damer, synes hun er et godt tegn.

- Han er veldig god, og det viser jo bare at han satser på meg, forteller hun.

Ble mye på et tidspunkt

Det er ikke bare meldinger og forespørsler om stevnemøter som har tikket inn på mobilen og Instagram-profilen til Martin. Flere benytter også anledningen til å komme bort til ham ute på byen for å slå av en aldri så liten prat.

- Når jeg er på byen og folk kommer bort for å si «hei», synes jeg bare er ålreit, og jeg prøver jo å få snakket med alle sammen og være grei. Men på et tidspunkt blir det litt mye, sier Martin.

Han hadde nemlig vært ute på byen en kveld sammen med en kompis, da hadde all oppmerksomheten gått litt over stokk og stein.

- Det var veldig mange som kom bort for å prate med meg, og da fikk jeg beskjed av kompisen min om at jeg ikke fikk snakke med flere, sier han.

Ble sett på som en «bad guy»

Martin forteller at han på et tidspunkt under innspillingen ble sett på som en «bad guy», etter at han droppet hans daværende partner Magnhild Sundland (29), og ble partner med Anne Marthe i stedet.

Etter programmets ukentlige «hot-seat», der deltakerne svarte på spørsmål fra hverandre og fra seerne, hevder han at folk endret mening om ham. Dette tror han selv er fordi han klarte å svare godt for seg.

Etter alle forespørslene fra damer over hele landet, forteller Martin at hvis det ikke blir noe mellom han og Anne Marthe, skal man ikke se bort fra at han kommer til å vurdere en av dem.

- Jeg vil jo finne ut av ting med meg og Anne Marthe først, men sjansen blir jo større, forteller Martin.

Livet etter «Love Island»

Martins liv har forandret seg stort etter deltakelsen i realityprogrammet, og ifølge han selv har de fleste deltakerne beholdt vennskapet i ettertid.

På spørsmål om han selv har sett hele sesongen, svarer han:

- Jeg har faktisk kun sett til episode tolv, og episodene etter at jeg gikk ut. Men jeg har fått bekreftelse fra flere hold at jeg har gjort en god figur i tv-programmet, og jeg kan stå for alt jeg har gjort og sagt, forteller 25-åringen.

Videre beskriver han oppholdet som en veldig god opplevelse.

- Jeg har lært masse om både meg selv og andre mennesker, og jeg har utfordret barrierene mine på de ulike lekene vi hadde.

TV-VILLA: Den ferske programlederen, Tone Damli, viser fram villaen hvor håpefulle «Love Island»-deltakere skal bo. Video: Marie Røssland Vis mer

En av lekene han trekker frem, var da «Love Island»-deltakerne ble utfordret til å danse «poledance» uten musikk.

- Jeg hadde på meg den minste badebuksen du kan tenke deg, som glitret foran Tone Damli, alle deltakerne og syv kamerafolk. Så var jeg nødt til å kaste meg rundt stangen i et minutt, noe som var kleint, forteller Martin.

For seerne virket det som at deltakerne fikk danse til musikk, men det var altså ikke tilfelle, ifølge 25-åringen.

LES OGSÅ: Hastet vekk fra folkemengden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer