«Love Island»-Martin:

Fikk over 200 date-forespørsler etter «Love Island»

Martin røper at han også fikk forespørsler fra to «Ex On The Beach»-deltakere.

POPULÆR TYPE: «Love Island»-deltakeren Martin Reinertsen (25) kan fortelle til Se og Hør at han har fått enormt mye oppmerksomhet etter tv-deltakelsen. Foto: TV3
POPULÆR TYPE: «Love Island»-deltakeren Martin Reinertsen (25) kan fortelle til Se og Hør at han har fått enormt mye oppmerksomhet etter tv-deltakelsen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober kunne Andrea Sveinsdottir (23) og kjæresten Morten Dalhaug (25) juble over å ha vunnet TV3 sitt realityprogram «Love Island».

I hele seks uker var flere unge kvinner og menn bosatt i en luksuriøs villa like utenfor Las Palmas i Gran Canaria, med et felles mål om å finne den store kjærligheten.

En av de håpefulle deltakerne var Oslo-gutten Martin Reinertsen (25).

Martin røk ut mot slutten av tv-programmet, men kan glede seg over at han fant tonen med en annen deltaker, nemlig Anne Marthe Furuseth Unander (25).

Oslo-gutten tok seg åpenbart godt ut på tv-skjermen, for det er tydelig at flere jenter fikk øynene opp for ham.

Saken fortsetter nedenfor.

200 forespørsler om date

Til Se og Hør kan Martin fortelle at han har fått over 200 forespørsler fra jenter over hele landet, deriblant to av årets «Ex on the Beach»-deltakere.

Rikke-Mari Isaksen (22) og Helene Hima (22) var nemlig kjappe med å sende en melding til Oslo-gutten i håp om å få en date med ham.

Helene og Rikke kan i en tekstmelding bekrefte til Se og Hør at de sendte en melding til Martin. Begge syntes han er veldig flott, men skriver at han avviste forespørselen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer