Kjendisenes verste julegaver:

Fikk «Orderud-sokk» i julegave

Kjendisene forteller om sine verste julegaver.

JULEGAVE-BOM: Henrik Elvejord Borg, Jegertvillingene, Vita Mashadi og flere andre kjendiser deler sine verste julegaveminner. Foto: Andreas Fadum, Morten Eik, NTB Scanpix
JULEGAVE-BOM: Henrik Elvejord Borg, Jegertvillingene, Vita Mashadi og flere andre kjendiser deler sine verste julegaveminner. Foto: Andreas Fadum, Morten Eik, NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mange er spente på hva som ligger pakket inn under juletreet på julaften. De fleste har jo et eller annet de ønsker seg til jul - men noen ganger kan julegaven slå helt feil.

Det har blant andre noen av Norges kjendiser fått erfare.

For realitydeltakeren Henrik Elvejord Borg (24), kjent fra programmet «Ex on the Beach» som gikk på TV3 i vår, er det spesielt én gave som har markert seg godt.

- Jeg fikk noe sokker en gang. Ganske lik den Orderud-sokken. Samme farge og mønster, fortalte realitystjernen da Se og Hør møtte ham under presselanseringen til TVNorge tidligere denne måneden.

- Ingen tanke bak

Ifølge Henrik tror han ikke det var noen tanke bak det faktum at sokkene, ifølge ham selv, var identisk den mye omtalte sokken i mysteriet om drapene som utspilte seg Orderud gård i 1999.

- Jeg vet ikke helt. Nå er ikke jeg noen odelsgutt, så jeg tror ikke det lå noen tanke bak det. Det var noen jævlig stygge sokker, bare, forklarer han.

At sokkene ikke falt i smak hos 24-åringen, er han svært tydelig på.

- Hvis det er dritkaldt, kan jeg bruke dem. Jeg brukte dem første juledag den jula jeg fikk dem, men det blir vel med den gangen, sier han.

- Forsto at hun ikke likte oss

Henrik er ikke den eneste som har vært skuffa etter å ha åpnet julegavene.

Vita Mashadi (26), kjent fra sin egen TV-serie «Vita og Wanda» på NRK, som hun har sammen med tvillingsøsteren Wanda Mashadi (26), glemmer aldri gaven hun fikk et familiemedlem for noen år tilbake.

- Det var en ring som man pynter servietter med. Jeg bodde fremdeles hjemme hos mamma på det tidspunktet. Den var misfarget og jævlig - også var det bare én ring jeg fikk, forteller Vita.

Ifølge 26-åringen fikk også tvillingsøsteren Wanda en ring, som heller ikke falt i smak hos henne.

Se dette innlegget på Instagram

Vel, så skjedde det da.. Mandag morgen våknet jeg i Paris.. Med en følelse utenom det vanlige. Noe manglet, noe var annerledes, og noe var lettere. Alt dette, bare på en god måte. «Jeg bryr meg ikke, jeg tenker ikke på det, og jeg fokuserer ikke lenger på det». «Det» er mennesker som har skuffet meg, sviktet meg, og løyet til meg. Mennesker som har tatt meg for gitt, utnyttet følelsene mine, og kastet bort min verdifulle tid. Jeg har uten tvil hatt det tungt de siste mnd, og ting ble ikke lettere da jeg midt oppi det hele ble sviktet og såret så kraftig. Jeg har slitt med å like meg selv, ting jeg gjør, alt jeg har oppnådd, og det å se den lykken jeg fortjener å ha. Men mandag morgen slo det meg. Jeg er glad i meg selv, de rundt meg, og alt jeg gjør! Jeg har fått til så mye, aldri gitt opp, og jobbet hardt med å nå mine mål. Ingen kan ta fra meg det, og aldri skal jeg heller la noen få meg til å føle meg så svekket. Jeg sliter, og jeg har det urimelig tungt. Jeg er enda ikke der jeg ønsker å være mentalt, men jeg er på god vei. Jeg har sterke, flinke, tøffe og gode mennesker rundt meg. Et støtteapparat som ALLTID stiller opp, og mennesker som aldri vil skuffe meg, svikte meg eller ta meg, og mine følelser for gitt. Spesielt VITA; takk for at du alltid er der, uansett hvor hard du er. Takk for at du løfter meg når jeg har det kjipt. Takk for at du aldri har gitt meg opp, selv om jeg selv har gitt meg opp de siste mnd.. Tusen takk for at du vekket meg i dag tidlig med en koselig beskjed om at du hadde fikset massasjetime for oss, for å få meg i godt humør etter alt jeg har gått gjennom i det siste. I dag var bra. I morgen blir bedre, og tiden fremover blir fantastisk!! Gleder meg, og gruer meg til å vise dere alt dette, og mye, mye mer i sesong 2. Oss to i evigheten. Uansett ❤️ #vogwsesong2 #vitaogwanda

Et innlegg delt av Wanda Mashadi (@wandamashadi)

Fikk en bil

Heldigvis er det ikke bare dårlige gaver Vita minnes. I fjor slo pappaen til tvillingene på stortromma og ga søstrene en bil.

- Det var en veldig fin gave, men jeg er egentlig ikke så glad i å få gaver. Jeg kjøper som regel det jeg har lyst på selv. Det jeg har lyst på er ofte dyrt, og det har jeg ikke lyst til å ønske meg av andre, fortalte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Forsto ikke gaven

Komiker og skuespiller Calle Hellevang-Larsen (41), kjent fra programmer som «I kveld med Ylvis» og «Praktisk info», har kanskje et litt annet forhold til julegaver enn de fleste andre.

- Hos oss kommer julenissen andre juledag, av en eller annen grunn. Jeg aner ikke hvorfor, jeg tror det er noe mine forfedre har bestemt. Vi får presanger på julaften, men så kommer julenissen andre juledag, fortalte Calle.

MORSOM: Calle Hellevang-Larsen er kjent for sine morsomme påfunn. Her sammen med Ylvis-brødrene Bård og Vegard under innspillingen av «I kveld med Ylvis» i 2013. Foto: NTB Scanpix
MORSOM: Calle Hellevang-Larsen er kjent for sine morsomme påfunn. Her sammen med Ylvis-brødrene Bård og Vegard under innspillingen av «I kveld med Ylvis» i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Calle har dårlig erfaring med pakkene han har fått av julenissen i årene som har gått.

- Han ga ofte en veldig dårlig julegave. Typisk slike ting man kjøper på bensinstasjoner og sånt. I tillegg ble jeg tvunget til å fremføre noe for nissen. Det kunne være alt fra tryllekunst til sang og dans.

Dårlige julegaver fra nissen til tross, det er spesielt én julegave Calle aldri glemmer.

- En gang fikk jeg en sånn ting man henger i bilen. En sånn du henger bak i passasjersetet med lommer på. Sikkert ment som en praktisk gave, men den var helt udugelig. Jeg skjønner ikke helt hva man skal bruke det til.

- Ble så misfornøyd

For realitydeltakeren Melina Johnsen (22), kjent fra TV3-programmet «Ex on the Beach», var det pakken som lå under juletreet i fjor som toppet listen over «verste julegaver» for hennes del.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Melina hadde ønsket seg interiør, men fikk ikke akkurat det hun ville ha.

- Det var et håndkle. Det husker jeg så sykt godt. Jeg husker ikke hvem jeg fikk det av, men jeg ble så misfornøyd. Det var jo ikke det jeg hadde ønsket meg. Det har jeg nok av.

Liker ingen gaver

Er det noen det kanskje er spesielt vanskelig å kjøpe julegave til, så er det tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen (27), best kjent som «Jegertvillingene».

Ifølge dem selv får de nemlig aldri bruk for noen av gavene de får.

- Cirka 50 prosent av alle gavene jeg får, blir liggende. Jeg har egentlig ikke noe bruk for det jeg får, forteller Kristine.

Saken fortsetter nedenfor.

LIKE: Slik ser du forskjell på Jegertvillingene i Farmen Kjendis. Kristine og Johanne Thybo Hansen viser hvordan man ser forskjell. Video: Julie Solberg / Dagbladet Vis mer

Søsteren Johanne sier seg enig, men kan minnes en jul hun ble spesielt skuffet. Den gang på grunn av mangelen på en gave.

- Det var første gang julenissen ikke kom på morgenen med julesokk. Det er faktisk det verste juleminnet. Jeg var 12-13 år, minnes hun.

Johanne er nemlig en stor fan av julenissen.

- Jeg har jo et håp om at han finnes. Jeg vil så gjerne tro på ham.

LES OGSÅ: Derfor vekker Trump-familiens julebilde oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer