TAR OVER BARNA?: Michael Jacksons mor, Katherine har søkt myndighetene om å bli verge for sønnens tre barn. Mandag fikk hun den på midlertidig basis. Foto: All Over Press
TAR OVER BARNA?: Michael Jacksons mor, Katherine har søkt myndighetene om å bli verge for sønnens tre barn. Mandag fikk hun den på midlertidig basis. Foto: All Over PressVis mer

Fikk omsorgen for Michaels barn

Michaels mamma vant første runde i retten.

SEHER.NO: Ifølge nettstedet TMZ har Michael Jacksons mor Katherine søkt retten om omsorgsretten for alle de tre barna til den avdøde popstjernen - og fått den på midlertidig basis.

Ifølge rettsdokumentene hevder Katherine at hun har et langt og etablert forhold til Michael Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson og Prince Michael II (også kjent som Blanket).

Katherine Jackson hevder også at de to første barna - som Michael Jackson fikk sammen med Debbie Rowe - ikke har noen kontakt med sin biologiske mor".

Prince Michael II - som ble født av en hemmelig surrogatmor - er oppført som "uten mor" i dokumentene.

Katherine Jackson - som har hatt hånd om de tre barna siden Michael døde - har også oppgitt at hun "ikke vet" om Debbie Rowe ønsker å bli verge for sine to barn.

I et intervju med den britiske avisen News Of The World lørdag, uttalte imidlertid Rowe at hun ikke ville ha noe med barna å gjøre, i tillegg til å hevde at Michael ikke var den biologiske faren til de to små.

- Han var skilt fra Lisa Marie Presley, som ikke ville bære hans barn. Han var ensom og hadde et brennende ønske om barn. Jeg tilbød ham ganske enkelt min livmor,  sier hun til avisa.

Retten i Los Angeles skal 3. august avgjøre hvem som får den endelige foreldreretten over de tre barna.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Sønnen så Michael dø