<strong>TROR PÅ MER ENN DE SER:</strong> Ari Behn er som sin Hustru Märtha Louise åpen for at det finnes mer mellom himmel og jord en det aller mest håndfaste. Ari Behn er ikke i tvil om at Joralf Gjerstad besitter evner utover det vanlige. Foto: Stella Pictures
TROR PÅ MER ENN DE SER: Ari Behn er som sin Hustru Märtha Louise åpen for at det finnes mer mellom himmel og jord en det aller mest håndfaste. Ari Behn er ikke i tvil om at Joralf Gjerstad besitter evner utover det vanlige. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fikk nytt liv av Snåsamannen

– Det er ingen tvil om at han har evner utenom det vanlige, sier Ari etter møtet med Joralf Gjerstad.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Snåsamannen Joralf Gjerstad (85) har hjulpet over 50.000 mennesker med sine synske og helbredende evner.

For tre uker siden kunne du lese i Se og Hør om Sonja som møtte Snåsamannen.

Nå kan Se og Hør avsløre at også prinsesse Märtha Louises (40) ektemann, bokaktuelle Ari Behn (39) har hatt et hemmelig privat møte med den karismatiske 85-åringen.
– Jeg ble svært imponert av ham, forteller Ari til Se og Hør.

Synske evner
Den sympatiske forfatteren og multikunstneren er i skuddet som aldri før, og har høstet strålende kritikker for sin nye bok «Talent for lykke».

Kilder som står mossingen nær bekrefter overfor Se og Hør at han privat fremstår som mer tilfreds enn på lenge. Noe har skjedd med Ari. Snåsamannen har helt klart bidratt med å tilføre 39-åringen nytt liv.

Selv ønsker han ikke å gå i detalj om hva som skjedde under det sterke møtet, men han bekrefter at Snåsamannen «så gjennom ham».

– Han er en «seer», helt klart. Han så viktige ting i livet mitt – bokstavelig talt. Det er ingen grunn til å tvile på at Joralf er helt særegent flink til å se mennesker og på den måten hjelpe dem i ulike spørsmål og plager. Jeg er ikke i tvil om at han har evner utenom det vanlige, og at han har hjulpet mange mennesker til et bedre liv, fastslår prinsessens ektemann, og legger til:

– Så kan hver enkelt gjøre seg opp en mening om hvordan han får det til.

Uforglemmelig inntrykk
I likhet med de fleste andre som har hatt gleden av å samtale med mirakelmannen i Trøndelag, lot også Ari seg begeistre av Joralfs enorme utstråling.

– Han er en høvding og en svært sjarmerende fyr. Han er et stort menneske og en verdensmann som gjør uforglemmelig inntrykk, smiler Ari til Se og Hør.

Det vakte oppsikt da han i 2009 i et intervju med magasinet Massiv fortalte at han sliter med depresjoner.

– Jeg har tre fortryllende døtre, det hjelper i stor grad på humøret. Men generelt er jeg kronisk deprimert og det blir stadig verre, ser det ut til, uttalte han til Massiv.

Ikke lenger deprimert
Under TV-programmet Skavlan senere samme år utelukket han ikke at han er manisk-depressiv.

– Mitt liv svinger som for alle andre. Jeg kan bli deprimert iblant. Jeg har fundert på om jeg er bipolar, sa en åpenhjertig Ari.

I dag er ting snudd på hodet.

– Jeg har det veldig bra med meg selv mentalt, og har funnet balansen i livet, fastslo han overfor Se og Hør da vi møtte ham under pressevisningen av teaterstykket «Treningstimen» tidligere i år.


– Du er ikke deprimert lenger?


– Nei, det jeg sa i det intervjuet var at jeg har vært deprimert i perioder, men nå er jeg i balanse. Det er mange grunner til det. Jeg er blant annet blitt flinkere til å verdsette god respons fra andre, forklarte 38-åringen.


Denne saken sto på trykk i Se og Hør Weekend 2. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snåsamannen forutså sin egen status for 63 år siden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer