Fikk nytt ansikt - pumpet opp kinnene

- Det sjokkerer meg at hun har forandret ansiktet slik, sier den plastiske kirurgen om Ashley Judd.

NYTT ANSIKT: Ashley Judds hovne ansikt tyder, ifølge en plastisk kirurg, på stor bruk av Botox og fettinjeksjoner i kinnene.  Foto: All Over Press
NYTT ANSIKT: Ashley Judds hovne ansikt tyder, ifølge en plastisk kirurg, på stor bruk av Botox og fettinjeksjoner i kinnene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Ashley Judd (43) har gjort som mange av sine Hollywood-kollegaer og har bestemt seg for å forandre ansiktet sitt. 43-åringen likte ikke lenger det hun så i speilet og har nå brukt Botox for å bli kvitt aldringstegnene.

- Ashley Judds rynker er borte. Det sjokkerer meg at hun har forandret ansiktet slik, sier den plastiske kirurgen Anthony Youn til Radaronline.

Nettsiden sammenligner Judd med en hamster og peker på at ansiktet hennes virket hovent og rundt.

- Jeg mistenker at hun har tatt mye Botox i pannen for å bli kvitt rynkene og injisert fett i kinnene for å pumpe dem opp, sier Youn.

Legen mener skuespilleren har gjort for mye med utseende på kort tid, og at hun var penere før inngrepene.

- For ti år siden hadde Ashley de beste kinnene i bransjen. Dessverre ser de nå for oppblåst ut. Kanskje er de bare såre fra et nylig inngrep og vil jevne seg ut snart.

«Kiss the girls»-stjernen er ikke den eneste i familien som har tydd til plastisk kirurgi i jakten på et ungdommelig utseende. Moren, countrystjernen Naomi, har innrømmet å ha tatt en ansiktsløftning, men skal også ha brukt fettinjeksjoner i kinnene. Søsteren Wynonna skal være en stor fan av Botox. 

Andre stjerner som har brukt Botox innkluderer Joan Collins, Barbara Streisand, Kerry Katona og Dolly Parton.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har tatt altfor mye Botox  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer