DEKKET I BLEKK: Miley Cyrus har over ti tatoveringer på kroppen og har nå tatovert et hjerte på underarmen.  Foto: Fame Flynet
DEKKET I BLEKK: Miley Cyrus har over ti tatoveringer på kroppen og har nå tatovert et hjerte på underarmen. Foto: Fame FlynetVis mer

Fikk ny tatovering etter bruddet

Miley Cyrus tatoverte et hjerte på armen etter bruddet fra Liam Hemsworth.

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (20) og Liam Hemsworth (23) skal ifølge amerikanske medier ha gjort det slutt. Etter rykter om at Liam skal ha flørtet heftig med «Mad Men»-stjernen January Jones, skal paret ha hatt en voldsom krangel. Hemsworth dro tilbake til hjemlandet Australia og Miley fjernet forlovelsesringen. 

Nå har imidlertidig stjernen et nytt tilbehør. Fredag fikk hun en ny tatovering. Den berømte tatovøren Kat von D står bak kunstverket og la ut et bilde av Mileys nye tatovering på Instagram. 

Cyrus har tatovert en mini-versjon av Leonardo da Vincis tegning av to hjerter. 

- Lagde den kuleste tatoveringen på Miley Cyrus, skrev Kat under bildet. 

Tatoveringen er på Mileys underarm, under hennes tatovering med flere romertall. 

Cyrus har prydet store deler av kroppen med tatoveringer. Hun har blant annet ordet «love» tatovert på insiden av sitt høyre øre, et par piler på ryggen og et kors, hjerte og freddsymbol på fingrene. Hun har også ordene «just breathe» på brystet. 
LES OGSÅ: - Hun er livredd for å miste ham