Fikk ny jobb ved hjelp av «Luksusfellen»

- Deltagelsen har betydd enormt mye for oss, sier Line Smestad Sandaas og samboeren Amir Mitari.

SEOGHØR.NO:   I onsdagens episode av TV3-programmet «Luksusfellen» sliter Amir Mitari (22) og Line M. Smestad-Sandaas (24) økonomisk etter at de mistet Amirs inntekt.

Miftari hadde, før «Luksusfellen»-ekspertene kom på besøk, søkt på nærmere hundre jobber uten resultat. Men med litt veiledning og hjelp med CV og søknad, får plutselig Amir et positivt svar og en ny jobb.

Nyheten kom som en stor lettelse for paret.

Takker ekspertene 
- Det var kjempe flott og Amir jobbet der helt frem til han gikk ut i pappapermisjon. Stillingen var bare et vikariat og Amir fikk ikke et nytt oppdrag, men nå har han fått seg en ny fast jobb.

Støtten fra «Luksusfellen» har nok hjulpet, men jeg tror også Amir hadde fått seg en ny jobb til slutt uansett, forteller Smestad-Sandaas til Seoghør.no.

Paret, som har to tvillingjenter, bor på Sørumsand, der de et år etter de flyttet inn enda ikke hadde betalt inn depositum for leiligheten de leier.

Line jobber som sikkerhetsvakt, mens Amir var, før ekspertene kom, arbeidsledig.

250 000kr i gjeld 

Alt av utstyr måtte kjøpes på kreditt og gjelden var på 250 000 kroner.

Til Seoghør.no forteller Line at hjelpen fra «Luksusfellen»-ekspertene var helt nødvendig for at paret skulle få en trygg og god fremtid. Både for seg selv og tvillingdøtrene.

Hun angrer ikke på at de ba om hjelp.

- Det var skummelt med alle TV-kameraene, men samtidig veldig fint å få hjelp. Vi har fått mye bedre oversikt, får betalt regningene i tide og familien har det mye bedre. Før kranglet vi mye om økonomien, og det var hele tiden noe som lå bak i hodet. Nå er ting helt annerledes og vi har det veldig bra, forteller Line.

Takknemlig for hjelpen
Familien er takknemlig ovenfor ekspertene og forteller at opplevelsen kun har vært positivt. 

- Veldig positivt. Jeg tror vi ville klart det alene også, men det er grenser for hvor langt nede man kan klar å være. Ting ville ha tatt mye lenger tid og vi hadde kanskje ikke fått de samme gode avtalene. Deltagelsen har betydd enormt mye for oss, sier Line.

«Luksusfellen» ser du på TV3 onsdager kl 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ:   - Alt ble mørkt da de ville kaste meg ut