Brian Austin Green:

Fikk nok etter dette

Instagram tok fyr etter at Megan Fox kommenterte eksmannens romantiske bilde. Så satte Brian Austin Green foten ned.

PAR I HJERTER: Hollywood-stjernen Brian Austin Green (47) delte dette bildet av seg selv og kjæresten Sharna Burgess (36) nylig. Bildet har senere skapt spekuasjoner om hans forhold til ekskona, Megan Fox. Skjermdump: Brian Austin Green / Instagram
PAR I HJERTER: Hollywood-stjernen Brian Austin Green (47) delte dette bildet av seg selv og kjæresten Sharna Burgess (36) nylig. Bildet har senere skapt spekuasjoner om hans forhold til ekskona, Megan Fox. Skjermdump: Brian Austin Green / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai i fjor ble det kjent at Megan Fox (35) og Brian Austin Green (47) skulle skilles, etter 16 år som par og ti som gift.

Begge har siden den gang funnet kjærligheten på ny. Fox ble kort tid etter bruddet koblet til artisten Machine Gun Kelly (31), hvis egentlige navn er Colson Baker. Green på sin side kunne i januar fortelle at han hadde funnet lykken med den australske danseren Sharna Burgess (36).

Til tross for at Fox og Green tok ut skilsmisse for over et år siden, har de fremdeles jevnlig kontakt. Det skyldes deres tre felles barn Noah Shannon (8), Bodhi Ransom (7) og Journey River (4).

Det har imidlertid vært ukjent hvordan Fox stiller seg til eksmannens nye forhold, særlig med tanke på at hun skal omgås barna. Nå har vi derimot fått et svar, ifølge ET Online.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Kommenterte under bilde

Tirsdag delte Green et bilde på Instagram, der man ser ham kysse kjæresten. Begge er iført hver sin caps, og det kan ligne en jungel bak dem. Bildets lokasjon er satt til Walt Disney Worlds Animal Kingdom.

«Det har vært skikkelig lenge siden jeg har vært sammen med noen jeg virkelig kan dele livet med», skriver Green til bildet.

I kommentarfeltet har det rent inn kommentarer, og blant dem som har lagt igjen en kommentar er ingen ringere enn Megan Fox selv, ifølge nettstedet.

«Takknemlig for Sharna», skal hun ha skrevet, etterfulgt av et lilla hjerte.

Kommentaren er funnet og senere delt av Instagram-brukeren Commentsbycelebs, som jevnlig finner og deler kommentarer kjendiser har lagt igjen i hverandres kommentarfelt.

Flere skal imidlertid ha tolket Fox' kommentar som bitter, og mener at det slett ikke var noen god intensjon bak ordene. Det har fått Green selv til å reagere, ifølge E! News.

Foto: Skjermbilde / Instagram
Foto: Skjermbilde / Instagram Vis mer

Onsdag benyttet han seg av Instagrams historiefunksjon, der han en gang for alle fortalte hva ståa mellom ham og ekskona er.

«For alle som trenger eller ønsker klarhet. Megan og jeg går godt overens. Ingen av oss sender bitre stikk til hverandre. Vi jobber begge veldig hardt for å komme overens og samarbeider bra om barna», skriver han.

Bittert brudd

Da skilsmissen mellom Fox og Green ble kjent, var det nok mange som satte kaffen i halsen. Paret var som sagt sammen i en årrekke, og fant flere ganger tilbake til hverandre etter ulike utfordringer.

SKILT: Megan Fox og Brian Austin Green var gift i ti år før de skilte seg i fjor. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
SKILT: Megan Fox og Brian Austin Green var gift i ti år før de skilte seg i fjor. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Det var Brian Austin Green selv som bekreftet at det var slutt. Det gjorde han i sin egen podkast.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, fortalte han den gang.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Det ble i ettertid hevdet at han var bitter etter bruddet, mye på grunn av at Fox raskt gikk videre til sin nåværende flamme.

Det skulle da ta litt over et halvt år før Greens nye forhold ble gjort offentlig. Det skjedde da Sharna Burgess delte et bilde på Instagram, der hun kysset stjernen.

«Ham», skrev hun kort og enkelt under bildet.

Avkreftet forlovelse

Det kan etter alt å tolke se ut til at både Fox og Green er svært lykkelig for tiden. Fox har som nevnt datet den amerikanske musikeren Machine Gun Kelly siden skilsmissen i fjor, og paret er tilsynelatende uatskillelige.

Allerede i januar begynte forlovelsesryktene å spre seg, etter at Fox ble observert med en gigantisk diamant på ringfingeren.

Kort tid senere gikk imidlertid en kilde nær paret ut og avkreftet ryktene. Vedkommende slukket imidlertid ikke mistankene om at paret ser en fremtid sammen.

- De er seriøse og planlegger å tilbringe fremtiden sammen. Det vil komme en forlovelse på et tidspunkt, men de er ikke forlovet nå, hevdet kilden overfor People den gang.

LES OGSÅ: - Hun har snart termin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer