Fikk nok av vektmaset

Nå har filmstjernen sluttet å tenke på kostholdet...

BRYR SEG IKKE: Renee Zellwegers vekt har vært gjenstand for mye skriverier. Nå er hun ikke like streng med hva hun får i seg lenger. Foto: STELLA PICTURES
BRYR SEG IKKE: Renee Zellwegers vekt har vært gjenstand for mye skriverier. Nå er hun ikke like streng med hva hun får i seg lenger. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Oscar-vinner Renée Zellweger (41) er blant Hollywood-stjernene som har fått mye omtale for vekten sin de siste årene.

De har blitt rapportert at hun tydd til ekstreme slankekurer, hvor hun blant annet skal ha gått ned i vekt med en daglig, hard løpetør, og kun holdt seg til lavkarbo-mat. Forøvrig knasket hun kun isbiter når hun skulle kose seg litt ekstra. Men nå knasker stjernen på noe annet - nemlig kaloririk ostepop, eller Cheetos som de kaller det i Amerika.

Zellweger ble sett knaskede på ostepop på en båt i Puerto Vallarta, Mexico, hvor hun ferieren med sin skuespillerkjæreste Bradley Cooper (35)

«Bridget Jones»-stjernen har sett seg lei alt vektmaset, og bestemt seg for å legge om livsstilen, skriver Contact Music. Ifølge venner av 41-åringen har hun valgt å kutte ned på sin strenge diett- og treningsplan, og stjernen skal allerede ha gått opp 4,5 kilo.  

Kjæresten Bradley Cooper skal også være en av årsakene til at skuespillerinnen, som var kjent for å jogge flere mil opptil fem ganger i uken, har sluttet å fokusere så mye på vekten sin.

Ifølge venner av paret liker nemlig Cooper best kvinner «med litt kjøtt på kroppen».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:  - Renee er fortsatt radmager