Fikk nok av partylivet

- Jeg har bestemt meg for å forandre livsstil.

FORANDRER LIVSSTIL: Kate Moss er ferdig med partylivet. Foto: All Over Press
FORANDRER LIVSSTIL: Kate Moss er ferdig med partylivet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kate Moss' (36) ville livsstil har ofte overskygget hennes prestasjoner på catwalken. Men nå har supermodellen forandret livsstil.


Ifølge britiske Daily Mail forteller Moss nå at henne glade party-dager er over, og at hun rett og slett har fått nok av alkohol.

- Jeg har bestemt meg for å forandre livsstil. Det har vært for mye alkohol, som har vært en belastning for meg, sier hun.

Modellen fikk tilnavnet «Kokain-Kate» etter at hun ble avslørt da hun tok narkotika for fem år siden. Nå er det slutt på denslags.

- Det er på tide at jeg får orden på meg selv. Jeg er ikke en liten pike lenger. Så nå er det tidlig i seng og tidlig opp.

Moss, som er sammen med rockestjernen Jamie Hince, kom med uttalelsene under en TV-opptreden i Italia.

I sommer var supermodellen på en ferietur ved Middelhavet, og i den anledning dukket det opp noen lite flatterende bilder av 36-åringen. Hun hadde lagt på seg flere kilo, og bildene gikk naturlig nok sin gang i kjendispressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med supermodellen?