«Wahlgrens verden»:

Fikk nok av familiens realitysirkus: - Vil ikke filmes i det hele tatt

Benjamin Ingrosso ville ikke være med i «svenske Kardashians».

TREKKER SEG TILBAKE: Benjamin Ingrosso representerte Sverige i Eurovision tidligere i år. I Skandinavia er han allerede godt kjent, som en del av familiens realityprogram «Wahlgrens verden». Nå har han imidlertid valgt å ta en enda mindre rolle i serien. Foto: NTB scanpix
TREKKER SEG TILBAKE: Benjamin Ingrosso representerte Sverige i Eurovision tidligere i år. I Skandinavia er han allerede godt kjent, som en del av familiens realityprogram «Wahlgrens verden». Nå har han imidlertid valgt å ta en enda mindre rolle i serien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2016 har skandinavere latt seg fascinere av «Wahlgrens värld», en serie som følger den kjente Ingrosso/Wahlgren-familien som «söta bror» har blitt så kjent for. Gjennom fire sesonger har man kunne følge deres sprø og langt fra kjedelige hverdag, med en femte sesong like rundt hjørnet.

Familien, som blant andre består av artist Pernilla Wahlgren og hennes barn, influenser Bianca Wahlgren Ingrosso og artist Benjamin Ingrosso, er flerfoldige ganger blitt omtalt som «Sveriges Kardashians» på grunn av de hektiske livene de lever og på grunn av familiens utradisjonelle dynamikk.

Pernilla har i flere tiår vært en av Skandinavias mest kjente artister, så det er kanskje ikke så rart at nordmenn har vært begeistret over at serien har vært å se på FEM og Dplay.

Likevel er det ikke alle som har latt seg begeistre av programmet. Benjamin Ingrosso, som i fjor representerte Sverige i Eurovision, har valgt å holde seg i bakgrunnen de siste sesongene.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Verdensfjern

Det er ikke helt uten grunn. I en åpenhjertig prat i podkasten «Fördomspodden» forteller 21-åringen at han var lei av måten han ble framstilt på. Han mener selv at han framstår «verdensfjern og uopplyst» på skjermen, noe som fikk ham til å trekke seg tilbake.

- Det bildet har nok gjort dem mye bra i programmet, og det er vel også derfor jeg kjenner at jeg ikke vil være med så mye. Bare fordi man aldri vet hvordan de klipper det og sånt, sier han i podkasten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Selv om det er hans mor og søster som på mange måter kan beskrives som programmets hovedpersoner, spiller alle de viktigste menneskene i livene deres biroller.

Det kan på mange måter sammenliknes med Rob Kardashians rolle i «Keeping up with the Kardashians», der han de siste sesongene har valgt å trekke seg mer og mer ut av programmet.

Ingrosso har samme mål framover.

- Det er min mor og søster som godkjenner alt. De tenker ikke på at jeg framstilles sånn og sånn. De synes bare det er gøy fordi det er et morsomt program, sier han, og forteller hvorfor han ofte kan virke sur på tv-skjermen:

- Akkurat hvorfor jeg virker å være sånn og sånn i visse scener er nok fordi jeg i bunn og grunn ikke vil filmes i det hele tatt. Nå var de for eksempel hjemme hos oss, og da er jeg irritert fra første stund de filmer, sier artisten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

VIL IKKE VÆRE MED: Benjamin Ingrosso er glad i familien sin, men har ikke noe behov for å være med i realityserien deres. Foto: NTB scanpix
VIL IKKE VÆRE MED: Benjamin Ingrosso er glad i familien sin, men har ikke noe behov for å være med i realityserien deres. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kjent familie

Det er ikke hvilken som helst familie Ingrosso kommer fra. Drar du kjensel på det første etternavnet hans, skyldes det trolig fetteren Sebastian - som er en del av trioen Swedish House Mafia.

Den svenske artistens andre etternavn, Wahlgren, er heller ikke direkte ukjent. 21-åringens mor er som nevnt Pernilla Wahlgren, som har deltatt i Melodifestivalen en rekke ganger og har vært å se på teaterscenen siden slutten av 1970-tallet.

At han har kjent Carola siden han gikk i bleier, er heller ingen ulempe.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Vi blir inspirert av hverandre hjemme, og man blir ikke tvunget til noe som helst. Denne drømmen har jeg fulgt på eget initiativ, men det er selvfølgelig deilig med støtte og hjelp hjemmefra, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

Medfødt kjendisstatus har preget ham hele livet. Han har over 260 000 følgere på Instagram, og må regelmessig stoppe for selfies, autografer og småprat med fans.

- Det kan være både en fordel og en ulempe, men jeg liker at det skjer mye rundt meg. Jeg har større ambisjoner, og ønsker å gjøre det jeg gjør nå over hele verden. Jeg har liksom drømt om det her hele livet, sa han tidligere i år.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Homorykter

21-åringen er kjæreste med Instagram-kjendisen Linnea Widmark, som han tidvis viser fram på både rød løper og i sosiale medier.

Da han vokste opp var det derimot ikke gitt at han skulle finne seg ei jente - i hvert fall ikke hjemme.

- Det var flere i familien som trodde jeg var homofil da jeg var liten, har han sagt til Se og Hør.

- Hvordan reagerte du på det?

- Altså, det er jo bare gøy. Jeg hadde jo bare fått støtte hjemmefra uansett. Det må gjerne gå homorykter om meg, det er jo ikke farlig. Jeg har jo dame, så det har liksom ikke noe å si for meg, flirte han før Eurovision-finalen i mai - der han havnet på en sjuende plass.

LES OGSÅ: - Det er en av de pinligste tingene som har skjedd meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer