Fikk nedtur etter MGP-fiaskoen

- Det var som å sitte på et tog i full fart som plutselig stoppet, sier Tooji.

STOR OVERGANG: Tooji sier til VG at han fikk en tung tid da han kom hjem fra årets Eurovision-finale i Baku. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
STOR OVERGANG: Tooji sier til VG at han fikk en tung tid da han kom hjem fra årets Eurovision-finale i Baku. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tooji Kestkar (25) måtte reise skuffet hjem fra årets finale i Eurovision Song Contest i Baku, da han havnet helt sist i finalen, med kun sju poeng.

Til VG sier Tooji at han i ettertid slet med å takle overgangen fra all oppmerksomheten rundt MGP-deltagelsen til den vanlige hverdagen i Norge.

- Det har vært en «heavy» prossess. Jeg er jo menneske, jeg også, så det har vært en stor følelsesmessig utfordring. Det var som å sitte på et tog i full fart som plutselig stoppet. Jeg fikk alt i bakhodet.

Tooji sier han til tross for sisteplassen, er stolt av innsatsen i Baku.

Nå har Tooji - som også er utdannet barnevernspedagog - lagt Eurovision-sirkuset bak seg og satser på å fortsette med karrieren som artist i kombinasjon med jobb i Barne, ungdoms og familiedirektoratet.

Han sier til VG at hans egen plassering ikke var den eneste som overrasket ham i Baku.

- Jeg så jo hvordan det gikk med flere av de landene jeg synes var gode. Det eneste som var rettferdig der nede var at Loreen vant, sier han til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: MGP-Loreen: - Vi er bekjente, men ikke et par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer