Martine Halvorsen:

Fikk nedslående beskjed: - Sitter i meg

Influenseren var 19 år da hun fikk beskjed om at det kunne bli vanskelig å få barn.

TV-AKTUELL: Martine Halvorsen deltar i «16 ukers helvete bootcamp». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TV-AKTUELL: Martine Halvorsen deltar i «16 ukers helvete bootcamp». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser Martine Halvorsen (25) er en åpen bok for sine nesten 120 000 Instagram-følgere.

For tiden er hun å se i «16 ukers helvete bootcamp», og overfor Se og Hør deler hun ærlig om hvordan diagnosen hennes har satt henne på prøve under innspillingen.

DRAMATISK: Martin Johnsrud Sundby, aktuell som programleder og personlog trener i «16 ukers helvete», deler dramatisk historie. Video: Rødt Kort / Discovery + / «16 ukers helvete». Vis mer

- Gruer meg

Når Se og Hør møter Halvorsen på premierefesten til programmet, kan hun fortelle at det blir spesielt å se det på TV.

- Det er ganske skummelt, jeg gruer meg litt. Jeg føler at jeg skal presentere en utgave av meg som er så fjern nå. Det er følelser jeg har jobbet så hardt med over så mange uker, og nå skal jeg tilbake dit igjen. Det blir veldig rart og personlig, forklarer hun.

RYSTET: Christer Falck er blant kjendisene som denne vinteren deltar i «16 ukers helvete». I den andre episoden får han en nedslående beskjed fra lege Kaveh Rashidi. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

25-åringen har tidligere vært åpen om at hun har endometriose, noe hun også deler i programmet.

- Jeg har hatt gode dager, men også mange dårlige, under innspilling. Det var viktig for meg å ta med den siden inn i dette. Jeg vet at dette sliter jeg med, og det gjør veldig mange andre også. Noe av det veldig mange dropper er nettopp å orke å komme seg på trening, forklarer hun.

Snakket med produksjonen

Halvorsen forteller at hun er glad for alt hun har oppnådd i programmet, til tross for tilstanden.

- Det med endometriose og det som hører med rundt det er et helvete for meg og mange andre. Men det gjør det kanskje til en enda større seier at jeg har klart dette.

For influenseren har det vært en selvfølge å være åpen med både produksjonen og seerne.

SYKDOM: Tina Andersen kom inn litt senere enn de andre jentene i datingprogrammet «Love IRL». Hun forteller om en sykdom som gjorde ting vanskelig for henne under innspillingen. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Jeg har valgt å være helt åpen med produksjonen, og jeg har også hele tiden vært fast bestemt på at det ikke kan begrense meg. Dette er noe jeg skal leve med dessverre, og det finnes ingen gode hjelpemidler mot det. Så jeg vil lære hvordan jeg kan leve med det.

Ønsker seg barn

I første episode forklarer Halvorsen at hun ønsker seg barn en dag. Med endometriose kan det bli vanskeligere å bli gravid.

25-åringen innrømmer at dette er noe hun tenker på.

- Jeg var 19 år gammel da jeg først fikk beskjed om at det ville være vanskelig å få barn. Det er noe som sitter i meg. Jeg har også hatt det som en motivasjon, at når det kommer skal jeg være mest mulig rustet for å ta det, forklarer hun, og fortsetter:

VAGINISME: Influenser Andrea Sveinsdottir snakker ut om sykdommen som igjen har rammet henne. Video: Privat Vis mer

- Jeg sier ikke at det vil være enklere å få barn, men kanskje jeg er mer rustet til å ta den kampen som eventuelt måtte komme. Og den vet jeg ikke hvordan blir ennå. Men det har vært en kjempemotivasjon for meg.

Holdt ekteskapet hemmelig

Når Halvorsen ikke løper trappeløp og gjør beintøffe styrkeøvelser på skjermen, holder hun til i Italia med hockey-ektemannen Christian Kåsastul (26).

Paret røpet forlovelse i fjor, men tidligere denne måneden kunne Halvorsen avsløre at de allerede var gift da Kåsastul gikk ned på kne.

Hun har tidligere forklart at de giftet seg av praktiske grunner, slik at influenseren kunne flytte med ektemannen til USA under pandemien.

Til tross for at de allerede er mann og kone, har Kåsastul lovet sin kjære en skikkelig bryllupsfest.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

- Jeg skal innrømme at bryllupsplanleggingen er litt «on hold». Nå er jeg så investert i dette, så snart må jeg sette meg ned og ta en status på det, sier Halvorsen til Se og Hør.

Paret har bodd i flere land i forbindelse med Kåsastuls hockeykarriere, men Halvorsen understreker at bryllupet sannsynligvis vil finne sted i Norge.

- Jeg har drømt om bryllup siden jeg var bitte liten, og jeg har alltid drømt om et stort bryllup, og at hvor enn jeg snur meg så er det folk som heier på meg. Det skal være fylt av kjærlighet. Og ganske stort! Jeg liker å slå på stortromma. Man tenker at man skal gifte seg bare én gang i løpet av livet, så da har jeg tenkt til å gå «all in».

LES OGSÅ: Vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer