Jorun Stiansen:

Fikk nedslående beskjed før livesending

- Tar dag for dag.

DELER ÆRLIG: Jorun Stiansen åpner opp om morens sykdom. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
DELER ÆRLIG: Jorun Stiansen åpner opp om morens sykdom. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Artist og TV-profil Jorun Stiansen (38) deler både livets oppturer og nedturer med sine over 56 000 Instagram-følgere.

Onsdag delte Stiansen en oppdatering av det sørgelige slaget. På Instagram åpner stjernen opp om en tung beskjed hun fikk kort tid før en live TV-sending.

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Fredag gjester hun Lindmo for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

«Vanskelig å sette ord på»

«Mamma har som mange av dere vet, den jævlige sykdommen Parkinson», skriver Stiansen på Instagram.

«Og på lørdag, rett før jeg skulle gå live på NRK TV, får jeg beskjed fra pappa at nå var tilstanden hennes skikkelig ille».

Videre skriver sangeren at mange lever et liv som pårørende, og det bringer med seg et «hav av følelser». Moren fikk diagnosen da Stiansen var 19 år, og stjernen påpeker at hun som pårørende takler det hele bra.

«Men å se noen du elsker ligge i et smertehelvete uten å kunne gjøre noe annet enn å være der for personen er vanskelig å sette ord på».

Den tidligere Idol-vinneren understreker at hun ikke deler innlegget for å få sympati, men for å minne andre pårørende på «viktigheten av å koble av og ta vare på seg selv».

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Cristian Brennhovd er uenig med de andre deltakerne da de skal handle inn til middag. Video: Discovery + Vis mer

«Mamma har fått fantastisk hjelp fra sitt legeteam og får nøye oppfølging. Men nå vet dere hva ståa er hvis det blir litt stille fra meg igjen».

Se og Hør har vært i kontakt med Jorun Stiansen, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. Stiansen er kjent med at saken omtales.

«Tar skritt for skritt»

Torsdag tok stjernen til Instagram-story for å dele en ny oppdatering om morens situasjon.

«I dag var en mye bedre dag for mamma. Det var utrolig godt å kjenne på, se og høre for paps og meg».

«Vi tar skritt for skritt, time for time og dag for dag og prøver å lete etter de positive tingene i stedet for de negative».

LES OGSÅ: Gravid igjen: - Har blødd en del

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer