Øyunn Krogh:

Fikk «nakentopp»-refs: - Rare normer

TV-profilen fnyser av kommentarene.

FÅR KRITIKK: Øyunn Krogh fikk flere kommentarer etter å brukt denne toppen. Foto: Instagram
FÅR KRITIKK: Øyunn Krogh fikk flere kommentarer etter å brukt denne toppen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Øyunn Krogh (26) har blitt et kjent navn i Norge etter hun først vant «Sommerhytta» med kjæresten Levi Try (24), for så å kjempe seg til en andreplass i årets «Farmen kjendis».

TV-deltakelsen har også ført til en økende følgerskare på sosiale medier, hvor hun flittig deler bilder fra hverdagen. Tidligere i sommer delte hun imidlertid et bilde som skulle vise seg å vekke litt mer oppsikt enn de andre Instagram-innleggene.

På bildet, som hun har tatt i speilet i en heis, er hun ikledd svarte bukser og en transparent mesh-topp i nettingstoff. Gjennom toppen kunne man se et par nakne bryster - og det var nettopp det som fikk folk til å reagere.

I en rekke av flere bilder på Instagram Story innleder 26-åringen med at da hun delte dette bildet tenkte hun ikke så mye over det. Så ble hun kontaktet av KK og stilte opp i en sak som omhandlet slike mesh-topper.

«Lite visste jeg at i 2022 er kvinnekroppen ikke din egen, men fremdeles allemannseie, og ikke minst ekstremt provoserende», skriver hun.

Sterke reaksjoner

I de neste storyene legger hun ved flere eksempler på kommentarer hun har fått etter at saken til KK ble publisert. Blant annet er det en som mener hun ikke kan klage på den seksuelle oppmerksomheten man mottar ved å gå kledd slik, og «kom ikke da å nevn #metoo».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer