FACEBOOK-DONORER BETALTE FOR NYE PUPPER: Nå viser Camilla Bøvollen alt på TV 2. Foto: Privat
FACEBOOK-DONORER BETALTE FOR NYE PUPPER: Nå viser Camilla Bøvollen alt på TV 2. Foto: Privat Vis mer

Fikk én ny pupp på Facebook

Resten måtte TV 2-aktuelle Camilla Bøvollen betale selv...

Publisert
SEHER.NO: Det som startet som etv rent skjemt blant venner, har endt med å bli både lønnsomt og enestående.

Norges første og hittil eneste puppeaksjonist har nemlig fått drømmen oppfylt, og nå er hun klar for «Svenskehandel» på TV 2.

Camilla Bøvollen (20) opprettet en egen Facebook-side og fortale at hun ønsket å få større pupper. Etter bare kort tid fikk hun spørsmål fra ukjente velgjørere om hva kontonummeret hennes var. Til slutt var operasjonen betalt av en haug ukjente mennesker.

Det vil si, det var ikke mer enn nok til en knapp pupp som kom inn via Facebook.

- Jeg fikk inn 10.000 kroner, og så sparte jeg resten selv. Jeg tok operasjonen i Sverige, og det kostet 24.000 kroner. I Norge ville det kostet 30.000, men det er billigere i Sverige på grunn av kursforskjellen, forteller Camilla til Seher.no.
 
Nå har Camilla Bøvollen (20) fylt inn til sammen 750 gram silikon i brystene. Resultatet viser hun på premieren på «Svenskehandel» på TV 2 klokken 19.30 fredag, hvor man får følge Camilla både før, under og etter inngrepet.

– Det eneste jeg lovet var at de som donerte penger ville få et signert bilde i posten tatt etter operasjonen. Men det var en kar som tok kontakt og lurte på om han kunne få bilde av føttene mine i stedet, sier Camilla i forbindelse med tv premieren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Puppene begynte å skli fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer