Fikk én million «likes» på fem timer

Justin Biebers naken-stunt fikk nettet til å koke.

GODT HUMØR: Justin bruker mye av tiden sin på å reise, og ser ut til å ha det bedre enn på lenge. Her er han i Australia tidligere denne måneden. Foto: Scanpix
GODT HUMØR: Justin bruker mye av tiden sin på å reise, og ser ut til å ha det bedre enn på lenge. Her er han i Australia tidligere denne måneden. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Fjoråret var fylt med skandaler for Justin Bieber (21); ikke bare ble han arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand, popstjernen ble også filmet mens han tisset ned i en vaskebøtte på en restaurant og beskyldt for å spytte på fansen sin.

Heldigvis ser 2015 ut til være året hvor Bieber sakte, men sikkert får livet på rett kjøl igjen. I januar besøkte han talkshow-dronningen Ellen DeGeneres (57), hvor han kom en offentlig unnskyldning for sin tidligere oppførsel.

I dag bruker ungpikeidolet mye av tiden sin på å reise, og under en tur til Bora Bora denne uken lot han klærne falle.

«Se», skriver Bieber enkelt under et nakenbilde av seg selv på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER Å VISE FREM KROPPEN: Justin Bieber har flere ganger vist frem sin veltrente kropp på sosiale medier, og bruker også gjerne fritiden til å vise seg i bar overkropp, som her i Syndey. Foto: Xposure
ELSKER Å VISE FREM KROPPEN: Justin Bieber har flere ganger vist frem sin veltrente kropp på sosiale medier, og bruker også gjerne fritiden til å vise seg i bar overkropp, som her i Syndey. Foto: Xposure Vis mer


Reaksjonene fra 21-åringens fans – eller «beliebers» som de kalles – lot selvsagt ikke vente på seg, og på kun fem timer fikk bildet over én million likes og nesten 400.000 kommentarer.

«Du vant nettopp Instagram», skriver brukeren @meachpoon. «Dette bildet hadde vært enda bedre om du hadde snudd deg», mener @princessjchua. 

– Jeg vil kline med ham
Men det er ikke bare sin jevnaldrende fanskare Bieber har draget på; også skuespiller Kirstie Alley har innrømt at hun beundrer unggutten.

Dette fortalte hun da hun gjestet «Rachel Ray show» i januar.

Det var da programlederen spurte henne hvem av Hollywoods menn hun kunne tenke seg å flørte med at Kirstie kom med den overraskende avsløringen.

– Jeg har sett Calvin Klein-bildene av Justin Bieber. Han er så kjekk. For en flott mann. Jeg er gal etter Bieber. Jeg vil kline med ham, avslørte Alley ifølge E! News.

 

LES OGSÅ: Hevder han har fridd til Selena Gomez