MOREN BLE FRISK: Etter at de begynte å gå til en heksedoktor i Thailand hvert år har moren til Heidi nesten blitt frisk fra MS.  Foto: TV3
MOREN BLE FRISK: Etter at de begynte å gå til en heksedoktor i Thailand hvert år har moren til Heidi nesten blitt frisk fra MS. Foto: TV3Vis mer

Fikk moren ut av rullestolen

- Vi besøkte en thailandsk heksedoktor i skogen, forteller realitystjernen.

SEHER.NO: Tidligere glamourmodell Heidi Kristoffersen (25) fra Jessheim er i disse dager å se som en av deltagerne i TV3s elleville realitykonkurranse "Hjelp jeg er med i et japansk gameshow!".

I tv-serien kjemper åtte nordmenn om å tåle mest smerte og ydmykelse i håp om å vinne 100.000 kroner, to scootere og en reise til Japan.

Men selv om hun nå opplever suksess på tv-skjermen, har ikke livet bestandig vært like enkelt for Jessheim-jenta.

Inntil nylig var 25-åringens mor, Anne Kristoffersen (53) alvorlig syk med MS og har vært avhengig av rullestol siden 1990, skriver Se og Hør.

Familien måtte få installert egen heis og prøvde alt for å få moren frisk, til ingen nytte.

Tilslutt bestemte familien seg for å dra til Thailand og prøve alternativ behandling.

- Vi besøkte en heksedoktor i skogen. Han serverte mor en spesiell te. I tillegg fikk hun thaimassasje. En dag våknet jeg plutselig av at mor sto bøyd over sengen min uten å holde seg fast. Jeg brøt ut i gråt: "mamma, du kan gå!", sier Heidi til Se og Hør.

Etter det har familien besøkt Thailand hvert år.

- Vi vet ikke om det er hekseteen, massasjen eller klimaet som gjør det. Men mor blir barebedre og bedre, stikk i strid med hva MS-diagnosen skulle tilsi, sier Heidi.

"Hjelp jeg er med i et japansk gameshow" sendes på TV3 søndager kl. 20.00!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fant kjærligheten under innspilling!