POPULÆR: Brooks topper listen over solgte album i USA, med nesten 70 millioner solgte plater. Foto: All Over Press
POPULÆR: Brooks topper listen over solgte album i USA, med nesten 70 millioner solgte plater. Foto: All Over Press Vis mer

Fikk millionerstatning fra sykehuset

Garth Brooks vant tårevåt kamp i retten.

Publisert
SEHER.NO: Garth Brooks (49) gikk av med seieren i rettssaken mot Oklahoma-sykehuset som ikke ville oppkalle et nytt bygg etter moren hans.

Countrystjernen skjenket dem en donasjon på en halv million dollar, på betingelse av at en ny kvinnefløy ble oppkalt etter Colleen Brooks, som døde av kreft i 1999.

Men sykehuset hevdet pengegaven fra 2005 var «anonym og uten betingelser», og navnga aldri noe bygg. Brooks hevdet at han var vist en modell av fløyen, som det aldri ble noe av, og at de angivelig hadde en muntlig avtale.

Han måtte kjempe mot tårene da han fredag vitnet i retten i hjemstaten.

Nå har jurymedlemmene gitt ham medhold, melder ABCNews. Dermed beordret dommeren tirsdag at sykehuset må gi Garth Brooks pengene tilbake – og betale ham skadeserstatning på ytterligere 150.000 dollar i tillegg for bedrageri.

Det utgjør omkring 3,8 millioner norske kroner.

Brooks er en av verdens mestselgende artister, og har solgt nesten 70 millioner album bare i USA. Det er fem millioner mer enn selveste The Beatles.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Giftet seg foran Idol-dommerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer